Meni Zapri

Po meri izdelane etikete za promocijo in marketing

Nalepke po meri

Imate svojo blagovno znamko oziroma podjetje? Razmišljate o tem, da bi imeli svoje izdelke ali storitve? Potem je čas, da začnete razmišljate tudi o ustrezni promociji vaših izdelkov ali storitev. Da bo vaše oglaševanje čim bolj učinkovito ter, da bodo imeli vaši izdelki ali storitve neko zaokroženo celoto, pa morajo imeti tudi ustrezno podobo. Tukaj vam lahko priskoči na pomoč ponudba podjetja Artislinija.si, ki zajema tisk etiket oziroma nalepke po meri za promocijo in marketing. V nadaljevanju smo predstavili njihovo ponudbo ter primere, kako uporabiti etikete za uspešno promocijo blagovne znamke.

Etikete predstavljajo izdelke in širijo prepoznavnost

Mnogi, ki se ukvarjajo z izdelki ali storitvami, se še vedno ne zavedajo, da je tisk etiket pomemben. Mislijo, da so nalepke po meri nepomembne in nepotreben strošek, ampak temu ne bi smelo biti tako. Gre namreč za enega izmed pomembnejših elementov promocije v današnjem času. V nadaljevanju smo zbrali razloge, zakaj so samolepilne etikete nujne za vsako blagovno znamko.

Njihova prva prednost je zagotovo ta, da lahko s pomočjo nalepk oziroma etiket izstopate iz konkurence ter predstavite blagovno znamko. Vaši izdelki oziroma storitve bodo na tak način personalizirani, drugačni od konkurence. Imeli bodo nek svoj izgled, neko grafično podobo na kateri se lahko potem gradi nadaljna promocija. Poleg tega pa lahko s pomočjo etiket širite tudi prepoznavnost svojega podjetja oziroma blagovne znamke. Na nalepki oziroma etiketi je namreč ime blagovne znamke, slogan ali pa neko sporočilo, ki se nato ponese naprej do stranke in posledično v javnost.

V kolikor je etiketa inovativna in privlačna, pa bo najverjetneje v javnosti vzbudila tudi nekaj pozornosti oziroma naredila dober prvi vtis o podjetju. To pomeni, da lahko na ta način hkrati pritegnete še nove stranke in razširite poslovanje ter posledično povečate dobiček.
Še vedno torej mislite, da je tisk etiket nekaj, česar ne potrebujete? V kolikor smo vas prepričali, da je tisk samolepilnih etiket za vaše izdelke oziroma storitve nujen, smo v nadaljevanju pripravili nekaj nasvetov, kakšne etikete izbrati.

Nalepke po meri

Kakšne samolepilne etikete izbrati?

Preden pa izberete samolepilne nalepke za vaše izdelke ali storitve, razmislite o tem, kaj je vaša blagovna znamka. S kakšnimi izdelki oziroma storitvami se torej ukvarjate? Kako želite, da je vaša blagovna znamka oziroma podjetje predstavljeno na trgu? Na tak način boste etikete povezali z vašo blagovno znamko in izdelki, kar bo doprineslo k učinkovitemu oglaševanju.

Da bodo samolepilne etikete čim bolj ustrezne ter da bodo čim bolje predstavljale vašo blagovno znamko, pa je dobro upoštevati tudi naslednja navodila:

  • Kot že zgoraj omenjeno, etiketa na izdelku mora pritegniti pozornost in mora izstopati iz konkurence. Poskrbite za to, da bo unikatna, drugačna od nalepk ostalih podjetij ali blagovnih znamk.
  • Barve na etiketi morajo biti žive in polne, med sabo pa se morajo dobro ujemati ter hkrati dobro sovpadati tudi z izdelkom ali storitvijo (na primer etiketa na kozmetičnem izdelku se zelo razlikuje od etikete na kemičnem izdelku).
  • Izberite ustrezen videz etiket, na primer mat etikete ali etikete s sijajem. To je seveda odvisno od tega, kaj se bolj ujema z vašo blagovno znamko.
  • Etikete ne smejo vsebovati nepotrebne vsebine. Bolje je, da je na etiketah manj informacij in tiste bolj pomembne.
  • Razmislite pa tudi o tem, kakšno vrsto etikete izbrati.

Nalepke po meri

Tisk in izdelava etiket po naročilu

Ampak ne skrbite. Podjetje Artis linija je tiskarna, ki je specializirana ravno na področju samolepilnih etiket. Njihovi strokovnjaki izdelujejo etikete oziroma nalepke po meri za najrazličnejše potrebe in stranke. V prvi vrsti se ukvarjajo z izdelavo samolepilnih etiket za promocijo in marketing. Poleg tega pa njihova ponudba zajema še vrsto ostalih etiket. Pri njih lahko tako naročite tudi etikete za prehrambne izdelke, varnostne in zaščitne nalepke, etikete za kemično industrijo, samolepilne etikete za plinsko industrijo, nalepke za varnostni inženiring, etikete za kozmetiko in farmacijo in še in še.

Kot radi izpostavijo, omejitev pri izdelavi samolepilnih etiket pri njih praktično ni. Na voljo imajo najrazličnejše materiale, različne vrste lepil in skorajda vse vrste tiska. Trenutno imajo na voljo kar 58 različnih materialov, tako da lahko res izdelajo etikete za vse želje in potrebe. Prilagodijo se vam tudi glede velikosti tiska in etiket. Prav tako pa ponujajo najrazličnejše oblike nalepke po meri, vse od okroglih in kvadratnih pa do tistih najbolj nenavadnih.

Zavzemajo se za to, da so etikete za izdelke oziroma storitve izdelane čim bolj kakovostno. Pri njih je tisk samolepilnih etiket popolnoma po meri in željah strank. Poleg tega pa uporabljajo za izdelavo etiket najsodobnejšo tehnologijo in kakovostne materiale. So zanesljivi in imajo kratke dobavne roke, omogočajo vam pa tudi možnost popravkov in vzorcev. In to vse po najbolj konkurenčnih cenah. Kaj torej še čakate? Kontaktirajte jih in izberite svoje samolepilne etikete. Naj vaša blagovna znamka dobi popolnoma novo podobo.