Posteljnina za dober spanec

Dober spanec je zelo pomemben za našo zdravje ter utrujenost. Zvečer, ko zlezemo v posteljo smo vedno utrujeni in komaj čakamo, da zaspimo. Se pa zgodi, da ponoči ne moremo spati, se samo premetavamo in se zbudimo spet utrujeni. Takrat je kriva luna, naša izčrpanost, krivimo vzmetnico. Ne spomnimo pa se, da je tudi posteljnina lahko kriva za naš spanec. Prav ste prebrali, dobra kvalitetna posteljnina mora biti, da mi dobro spimo. Če ne veste katero kupit, vam priporočam, da pogledate na tej strani https://www.doberspanec.si/posteljnina/ mogoče vam bo ta odgovarjala in se bo vaš spanec zelo spremenil.

Večkrat se zgodi, da nam spanec manjka, čeprav smo šli zgodaj spat. To pomeni, da nismo v redu spala, da je bilo nekaj narobe. Kot sem že zgoraj omenila krivimo več dejavnikov, nikoli pa posteljnine. Naredili so raziskave in ugotovili, da vsakemu ne odgovarja ista posteljnina. Sedaj pa se boste spet vprašali, kateri material je najboljši za dober spanec. To pa vam ne bo nihče mogel odgovoriti, sami boste na to vprašanje našli rešitev. Ko vidite, da ne spite dobro, da vam ne ustreza nekaj v postelji, pomislite na posteljnino. Posebej, če vidite, da ste v drugi spali lepše in je iz drugačnega materiala.

 

Lahko imamo doma tri različne materiale posteljnine in nam samo en material ne ustreza. Ne je takoj nekam založit, podarite jo komu, mogoče pa nekomu drugemu ta material ustreza. Dober in zdrav spanec je zelo pomemben. Zdravje je tudi odvisno od spanja in to dobrega spanja. Spat hodite zgodaj ne preveč pozno. Prav tako pred spanjem pustite vse skrbi, ne jih nesti v posteljo. Posteljnina pa naj je udobna, naj se vam prilagaja, da boste res uživali ob spanju. Nekaterim je mogoče vse skupaj to nesmisel, ampak malo premislite, ko boste res imeli ponoči težave in ne boste redu spali.