NLP

NLP ali nevrolingvistično programiranje je poseben pristop k doseganju osebne rasti. Naučite se ga lahko v naši Mastermind Akademiji – mastermindakademija.com. Z učenjem tehnik NLP boste pospešili svoj osebni razvoj in se naučili boljše komunikacije.

Ste se znašli pred pomembno življenjsko odločitvijo in ne veste v katero smer bi se obrnili? Imate mogoče pred sabo točno določen cilj, a nikakor ne najdete prave poti do njegove uresničitve? Ponujamo vam rešitve za osebne izzive z delavnicami NLP. Če ste pripravljeni, da opustite nezdrave vzorce in se resno lotite osebne rasti, vas vabimo, da skupaj z nami stopite v boljšo prihodnost.

Ponujamo vam različna izobraževanja. Z našimi NLP delavnicami boste lahko postali Certificiran in licenciran NLP Praktik in/ali Certificiran Praktik hipnoze. Pridobili boste osnovna znanja in tehnike, s katerimi boste spremenili vaše misli. Ko enkrat spremenite svoje misli oziroma vaš način razmišljanja, boste spremenili tudi svoje občutke in vedenje. Z NLP tehnikami in NLP hipnozo se boste lahko znebili svojih slabih navad in se osvobodili lastnih omejitev.

Če ste se že spoznali s področjem NLP in ste se morda že naučili programiranja svojega uma, potem to že uporabljate v praksi in ste že uvedli spremembe v vaše življenje, a si mogoče želite svoje znanje še poglobiti, potem je pravi trenutek, da to znanje še dodatno nadgradite z naslednjimi stopnjami izobraževanja. Postanite Certificiran in licenciran NLP Mojster praktik oziroma Certificiran Mojster praktik hipnoze. Pri teh dveh izobraževanjih se boste naučili naprednih tehnik programiranja svojega uma.

Morda pa ste na NLP področju že mojster in zdaj želite pomagati tudi drugim na njihovi poti osebne rasti. V tem primeru lahko postanete certificiran in licenciran NLP Coach, Life Coach oziroma Business Coach, kjer se boste priučili naprednih tehnik in pristopov NLP in coachinga ter se opremili z znanjem in kompetencami, s katerimi boste kot coach uspešno pomagali drugim.