Neverjetna krema za obraz

Končno je na tržišču krema ki zares učinkuje. Ženske vedno iščemo tisto pravo kremo, ki nam bo zmanjšala gubice, povrnila mladostni sijaj in napela kožo. Tukaj je Apilift krema za obraz, ki vsebuje čebelji strup. Da, prav ste slišale, čebelji strup. Saj veste kakšna rekcija se zgodi na vaši koži, ko vas piči čebela? Koža se napne, kajne. Strokovnjaki so ta pojav, ki se zgodi ob stiku s čebeljim strupom obrnili v svoj prid. Revolucionarna krema za obraz, ki upočasnjuje in preprečuje znake staranja, kar pa seveda pripomore k temu da boste bolj samozavestne. Naj vas leta ne potrejo, ne pustite da vaša koža pokaže koliko ste stari, ali pa doda še kakšno leto več.

krema za obraz

Krema za obraz z čebeljim strupom deluje pomlajevalno, torej bo vaša koža kazala bolj mladostna leta. Ni to čudovito? Naj vaša nova krema za obraz pove koliko ste zares stari. Krema za obraz deluje antioksidantno in tudi vzpodbuja celični metabolizem in pospešuje nastanek kolagena. To bo povzročilo, da bo vaša koža bolj mehka in prožna, saj je kolagen odgovoren za samo prožnost kože- torej posledično tudi za nastajanje gubic.

Tekom let se proizvodnja kolagena počasi zmanjšuje in tako nastajajo gubice, dobra krema za obraz pa bo spodbujala sintezo kolagena. Krema za obraz mora imeti tudi ustrezno UV-zaščito in velik plus je če krema vsebuje vitamin E, ki zavira nastanek prostih radikalov in dobro zaščiti  kožo pred škodljivimi UV-žarki. Krema za obraz, ki je res tista prava pa mora poskrbeti za naravno zaščito, da kožo preko celega dneva vlaži in ne masti ter skrbi za regeneracijo hidrolipidnega filma na vaši koži. Poskrbite da bo vaša krema za obraz dobra, nikar ne šparajte in kupujte nekaj samo da je. Saj ej koža na obrazu zelo občutljiva in najbolj izpostavljena zunanjim dejavnikom. Poskrbite da bo vaša koža mlada, tako kot vi.