Meni Zapri

Križant podjetje poskrbi za odkup kablov

krizant podjetje

Ste se tudi vi znašli v situaciji, ko na enem mestu kopičite različne kable za katere že danes veste, da jih ne boste več nikoli potrebovali, hkrati pa ne veste kaj točno narediti z njimi? Predlagamo vam, da preverite spletno stran, ki jo ima Krizant podjetje, ki lahko poskrbi za odkup kablov, hkrati pa lahko v tem podjetju najdete možnosti prodaje različnih odpadnih kovin. Že poznate omenjeno podjetje?

Katero je Krizant podjetje in kako mi lahko pomagajo?

Podjetje Krizant d.o.o. je Domžalsko podjetje, ki skrbi za odkup bakra, kovin, surovin, internetnih kablov ter drugih vrst kablov, kamor prištevamo alu kable, bakrene kable, napajalne kable in podobno. Gre torej za podjetje, ki poskrbi za odkup stvari, ki vam doma najverjetneje povzročajo preglavice, saj se običajno samo kopičijo in zavzemajo prostor, ki bi ga lahko namenili drugim izdelkom. Zbirni center podjetja se nahaja na naslovu Selo pri Ihanu 27 (Domžale), kjer lahko vsak dan, od ponedeljka do sobote, med 8. in 17. uro, oddate vse, česar ne potrebujete in je predmet odkupa podjetja Krizant d.o.o. Dosegljivi so iste dni v časovnem obdobju med 8. in 21. uro,  po vnaprejšnjem dogovoru, pa se lahko dogovorite za odkup tudi na nedeljo. Izgovorov torej nimate – pojdite v akcijo in pripravite vse, česar več ne potrebujete ter prevetrite svoje prostore.

odkup kablov

V podjetju odkupujejo obe vrsti internetnih kablov – tako navadnega internetnega, ki ga kratko imenujemo UTP-kabel, kot tudi optični kabel za internet. Osnovni namen obeh je prenos informacij na poljubno dolge razdalje. Optični kabel sicer zagotavlja hitrejšo in boljšo povezavo, zato zlasti v mestih že povsem nadomešča navadni internetni kabel. Ta pa v večini gospodinjstev ostaja neuporabljen lovilec prahu. Z odločitvijo za odkup takega kabla poskrbite, da se bo ta lahko bodisi ponovno uporabil, bodisi predella ali na drug način izkoristil. Na ta način boste poskrbeli za naravo, saj bo potreb po izkopavanju rud manj. Vaš doprinos je torej trajnosnto naravnan.