Meni Zapri

Polo majice – dolg rokav – so odlična izbira

polo majice dolg rokav

Bodimo iskreni – polo majice vedno in povsod delujejo povsem elegantno, so pa tudi zelo udobne. Obiščite spletno stran https://www.habeco.si/promocijski-tekstil/zima/polo-majice-dolg-rokav/ in si oglejte polo majice – dolg rokav ter izberite najprimernejši kos tega oblačila zase.

Polo majice so nekakšen zaščitni znak igralcev golfa – zagotovo ste že kdaj videli ljudi, ki igrajo golf, ponavadi v svetlih hlačah z ujemajočimi supergami, temno polo majico in čepico na glavi; ali pa je bilo ravno obratno, torej so imeli temne hlače in svetlo polo majico.

Polo majice – dolg rokav – nosijo tudi trgovci v nekaterih trgovinah, ponavadi so te polo majice take, da imajo tudi kakšen promocijski napis izbrane trgovine, lahko je to le majhen logo na prsih trgovca ali trgovke ali pa večji napis na hrbtu. Prav tako polo majice kot svojo uniformo nosijo tudi varnostniki na prireditvah, v trgovinah in povsod tam, kjer pač opravljajo svojo dejavnost. Izjema niso niti policisti, pa redarji, celo določeni dostavljavci paketov nosijo polo majice – dolg rokav ali pa kratek, odvisno od letnega časa oz. kodeksa oblačenja, ki ga določen delodajalec predpiše. Zagotovo obstaja še kakšen poklic, kjer se nosijo polo majice pa smo jih zdajle pozabili omeniti.

Polo majice najdete v vseh oblikah, barvah, velikostih in materialih. Lahko gre za čisto navadne polo majice – dolg rokav ali pa kratek – ki so zgolj v enem odtenku, brez kakršnih koli napisov in »okraskov«, obstajajo polo majice z elegantno obarvanimi ovratniki, lahko pa se odločite tudi za nakup (ali naročilo, če ste podjetnik oz. lastnik neke dejavnosti) promocijskih polo majic. Promocijske polo majice so čisto navadne polo majice, s to razliko, da nanje »obesite« reklamo za svoje podjetje – lahko nalepite logo ali moto, ime vaše dejavnosti/podjetja, sliko, ki najbolje prikazuje vas in vašo dejavnost, skratka karkoli za kar menite, da bo pritegnilo pozornost ljudi in vas bodo tako prepoznali.