Meni Zapri

Kosec Tim – vrhunska oprema za domače udobje

Kosec Trade

Kosec Tim izstopa kot vrhunski ponudnik opreme za dom. Več si preberite na naslovu www.kosec-trade.si. Specializirani so za prodajo in montažo zunanjega stavbnega pohištva iz raznolikih materialih, kot so PVC, les, les/aluminij, in aluminij. Poleg tega podjetje ponuja širok nabor senčil, tako zunanjih kot notranjih, ter notranjih polic iz raznolikih materialov.

Kosec Trade

Celovite storitve: od montaže do zidarskih del

NudiJo več kot le prodajo opreme. Ob nakupu oken in senčil pri Kosec Timu izvedejo tudi demontažo starih izdelkov, montažo novih ter zaključna zidarska dela. S tem strankam zagotavljajo ne le kakovostne izdelke, temveč tudi ohranitev prvotnega izgleda prostora. Kosec Tim se ne omejuje le na zunanje elemente. Podjetje se aktivno ukvarja tudi z izdelavo notranje opreme in notranjih vrat, pri čemer si prizadevajo za nenehen razvoj in ponujanje visoko kakovostnih izdelkov svojim strankam.

Kvaliteta kot osnovno načelo

V njihovi celoviti ponudbi je kvaliteta ključnega pomena. Kupci pri Kosec Timu ne dobijo le izdelka najvišje kakovosti, ampak tudi strokovno pomoč ter kvalitetno montažo. Ohranjajo korektnost pri izvajanju dela, kar pomeni, da se držijo predpisanih rokov in dogovorov. Veseli jih, da kupci cenijo naravne materiale, ki jim omogočajo visokokakovostno ponudbo. Pri Kosec Timu se zavedajo pomena dolgotrajne uporabe izdelkov. Nakup oken pomeni pridobitev najvišje kakovosti, ki je cenjena tako doma kot tudi v tujini. Kvalitetni izdelki bodo svojim lastnikom služili dolga leta, saj se pri njihovi izdelavi uporabljajo najboljši materiali na prenovljeni proizvodni liniji. Strankam nudijo tudi strokovni servis in pomoč med samo uporabo. Pri Kosec Timu gradijo na dolgoročnih odnosih s partnerji, ki so specializirani za senčila. Njihovi dobavitelji so znani po prilagodljivosti in, kar je najpomembnejše, po kvaliteti svojih izdelkov.

Notranja oprema po meri

Pri izdelavi notranje opreme in notranjih vrat uporabljajo kvalitetne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka. S pomočjo najnovejših CNC strojev za obdelavo lesa omogočajo izdelavo po merah ter nudijo raznolike možnosti izvedbe in različne dodatke, prilagojene željam kupcev.