Meni Zapri

Izdelava spletne strani – zakaj poceni agencija ni vedno najboljša rešitev

izdelava spletne strani

V digitalni dobi je izdelava učinkovite spletne strani ključnega pomena za posameznike in podjetja, ki želijo doseči prepoznavnost. Na trgu najdemo zelo raznoliko cenovno ponudbo za izdelavo spletnih strani. V tem članku vam bomo zaupali zakaj poceni izdelava spletnih strani ni vedno najboljša rešitev in zakaj je Spletni partner d.o.o. zanesljiva izbira za izdelavo spletne strani.

Je poceni izdelava spletnih strani dobra izbira?

Izdelava spletnih strani je lahko poceni, pa vendar je to res vedno dobra izbira? Naj vam omenimo nekaj razlogov zakaj lahko nekatere agencije ponudijo tako nizko ceno.

– Izdelava spletne strani po predlogi. V določenih situacijah ni nič narobe s tem, če se odločite za uporabo predloge za izdelavo spletne strani. Vendar pa je pomembno opozoriti, da se predloge v večini primerov ne prilagajajo posebni niši vašega podjetja in načinu, kako stranke integrirajo z vašo blagovno znamko. Posledica tega so lahko nižje stopnje konverzije, počasnejše nalaganje spletne strani, omejena je prilagodljivost in vpliva lahko na notranjo strukturo.

– Uporaba starih in piratskih vtičnikov. Večina jih lahko uporablja tako imenovane “skrekane vtičnike”, ki pa niso dobri za varnost vaše spletne strani. Verjetno pa boste imeli tudi težave s posodobitvijo le teh. Zaradi zastarele opreme, pa boste delo olajšali tudi hekerjem.

– Struktura spletne strani ne bo tako učinkovita. Izdelava spletne stani zahteva svoj čas, predvsem to velja za njeno strukturo. Ko gre za poceni izdelava spletne strani navadno temu ne posvečajo pozornosti. Posledica tega je, da stran ne bo tako hitra in optimizirana za različne iskalnike. Prav tako je manj varna. Verjetno pa tudi ne bodo vključeni sistemi, ki omogočajo dinamične vsebine in iskalniki tega ne marajo.

– Stran bo počasneje delovala. Poceni izdelava spletne stani bo vplivala tudi na hitrost odpiranja vaše spletne strani. To pa vsekakor ne bo všeč vašemu obiskovalcu, da se bo stran predolgo nalagala. Tudi Google bo to opazil in vas posledično uvrstil nižje zaradi prepočasnega delovanja strani.

V svetu, kjer je spletna stran pogosto prvi stik z vašim občinstvom, je še kako pomembno, da je ta brezhibno delujoča in prijazna do uporabnika.

V čem se Spletni partner razlikuje od drugih ponudnikov

Izdelava spletnih strani je v podjetju Spletni partner ena od glavnih storitev že 13 let. Z ekipo strokovnjakov, ki se stalno izobražujejo, svojim strankam ponujajo učinkovite spletne strani, ki dejansko služijo svojemu namenu.

To so njihove prednosti.

– Strateško prilagojene rešitve za vsak okus. Spletni partner se zaveda, da je vsaka stranka edinstvena, ki ima različne cilje in poglede. Njihova storitev izdelava spletne strani je povsem prilagojena posebnim potrebam stranke. Pred izdelavo spletne strani se z vami posvetujejo in vam pripravijo načrt.

– Izjemno hitre spletne strani. Ena od bistvenih lastnosti dobre spletne strani je njena hitrost nalaganja. To je dobrodošlo tako za uporabnika kot iskalnike.

– SEO dobro optimizirana spletna stran. Ker se zavedajo pomena vidnosti v spletnih iskalnikih, v proces izdelava spletnih strani vključujejo ključne SEO strategije, kot na primer, optimizacija ključnih besed, implementacija meta oznak in druge najboljše SEO prakse za izboljšanje vidnosti vašega spletnega mesta v iskalnikih.

Visoka stopnja konverzije. Stopnja konverzije je zelo pomembna, saj ta vpliva na prepoznavnost in prodajo. V praksi to pomeni, da ste za svoj izdelek oziroma storitev pritegnili pravo ciljno skupino, da se na vaša sporočila, pozive k akciji vaše občinstvo zelo dober odziva in da ste recimo močno olajšali uporabnikovo nakupovanje, ki je bolj privlačno za uporabnika.

– Celovita podpora in izobraževanje. Izdelava spletne strani pri Spletnem partnerju vključuje tudi stalno podporo in izobraževanje. Poučili vas bodo kako rokovati s spletno stranjo, recimo kako dodajati vsebino na stran. Pri rednih posodobitvah, varnostnih pregledih in odpravljanju težav pa so vam na voljo njihovi strokovnjaki.

Zanesljiva izbira je Spletni partner

V svetu, kjer je spletna stran pogosto prvi stik z vašim občinstvom, je še kako pomembno, da je ta brezhibno delujoča in prijazna do uporabnika. Spletni partner je zanesljiv partner pri ustvarjanju učinkovitih spletnih platform. Zaradi njihove zavezanosti znanju, prilagojenim rešitvam, strateškemu načrtovanju, in oblikovanju, ki se osredotoča na uporabnika so zaupanja vredna izbira za vse, ki želijo izboljšati svojo spletno prisotnost. S Spletnim partnerjem izdelava spletne strani ni le storitev, ampak je skupna pot do digitalnega uspeha.