Zunanja igrala za naše najmlajše

Preveč je takšnih, ki so raje v stanovanju, pri televiziji, na računalniku ali telefonu. To pa vse vidijo vaši najmlajši in seveda vas posnemajo. Zato že nekateri pred vstopom v šolo so raje na tablici, kot zunaj na svežem zraku. Zato raje premislite vsi tisti in pojdite ven na zrak in tudi vaše otroke zaposlite z igrali zunaj. Ni lepšega, kot gledat otroka zunaj kako uživa in se igra. Tudi vam bo zrak koristil, zvečer pa imate dovolj časa za računalnik. Otroku pa kupite zunaj igrala, da bo užival. Ponudba zunanjih igral je velika, samo izbrati moramo prava za naše otroke.

zunanja igrala

Zunanja igrala so zelo primerna za vse otroke, vse eno koliko so stari. Hitro se bodo zamotili ter uživali na njih. Edino moramo biti pazljivi pri manjših otrocih, da se ne poškodujejo ali padejo. Igrala otroci že spoznajo v vrtcih, seveda, če ga obiskujejo. Tudi večinoma otroških parkov že ima zunanja igrala, kjer otroci lahko uživajo. Lahko izbirate res različna igrala, mogoče glede starosti, ampak vedno pazite na njih, posebej na tiste najmlajše. Lahko kupite samo gugalnico, mogoče tobogan, imate razne vrvi za plezanje in še se bi našle aktivnosti na igralih. Zunanja igrala so narejena iz lesa, plastike ali kombinirana. Vsi materiali so narejeni tako, da se vaši otroci ne morejo poškodovati, predvsem to mislim na les. Ne bodo se na lesu za skalili, kot vemo, da se hitro zgodi.

Nekatera zunanja igrala so tako velika, da jih pozimi ne moremo nikamor dat na suho. Lahko jih pustite zunaj brez problema, ne bo vam jih uničila zima. Če pa imate kaj za pokriti, pa ne bo nič škodilo. Mogoče, čez kakšna leta malo prebarvate in spet daste kakšno zaščito, da bo dlje zdržalo. Prej bodo igrala vaši otroci prerasli, kot jih vreme uničilo. Kupite otroku igralo, da bo užival na zraku.