Namibija za vaš naslednji dopust

Potovanja v Afriko postajajo vedno bolj priljubljena. Še vedno pa marsikateri popotnik ne izbere te celine. Kakorkoli že ima Afrika kar nekaj držav, ki jih zagotovo le obiščite, saj vas ne bodo razočarala. Če ste velik ljubitelj narave in živali je na primer za vas Namibija. Ima veliko puščavo in pa na zahodu ima tudi Atlantski ocean.

namibija

Namibija je ena izmed držav v Afriki, ki se jo zagotovo splača obiskati. Je zelo redko poseljena, prav zaradi puščave, ki sem jo omenila prej. Ta država skriva marsikaj, kar si lahko ogledate. Najprej si seveda oglejte obalo Atlantskega oceana in, če je temperatura vode pravšnja za vas se lahko tudi skopate. Potem so pa tukaj sipine v puščavi. Če ste že kdaj obiskali kakšno puščavo tudi veste kako lepo te sipine lahko izgledajo. V Namibiji najdete tudi gore. Za tiste pohodnike, ki so ljubitelji gora se bo tukaj našel kakšen vrh, na katerega se boste povzpeli. Prav tako lahko obiščete kakšno pleme in preživite kakšen dan z njimi. Tako boste spoznali kako to ljudstvo živi in na splošno malo boljše spoznali življenje v Afriki. Kot pa lahko vidite Namibija nudi marsikaj in za vsakega se najde dejavnost, ki mu bo všeč.

Življenje v Afriko oziroma v tiste manj obiskane države v Afriki si marsikdo sploh ne predstavlja. Ampak, da spoznate tudi takšne države in s tem tudi pravo Afriko pa je potrebno obiskati eno izmed takšnih držav. Recimo tukaj je Namibija. Če hočete lahko tudi kakšen dan ali dva preživite s kakšnim plemenom. Prav tako ima država v južni Afriki še kaj drugega, tudi morje za vse ljubitelje. Potem so tudi gore, za tiste, ki jih obožujete. Odpravite se sem z kakšno agencijo ali v lastni režiji, kakor vam je ljubše. Zagotovo vam ne bo žal, da ste obiskali Namibijo.