Meni Zapri

Tisk na cerado Magma media

tisk na cerado

Za oglaševanje je tudi tisk na cerado super ideja. Tisk na ceradno platno sploh ni tako drag, vseeno so pa potem cerade lahko zares vrhunske. Je pa to super oglaševanje, saj bodo tako videli vaš oglas tudi ljudje, ki ne uporabljajo spleta. Zato se ne osredotočajte samo na spletno oglaševanje, ker so tudi različni tiski super. Namenite nekaj proračuna tudi za to. So pa cerade tisti veliki plakati, ki jih lahko opazite ob cesti. Te ste zagotovo že videli. Ni pa tisk na cerado glavno pri vsem tem, ampak so še tukaj ostale stvari na katere se je potrebno osredotočiti že pred tiskom.

tisk na cerado

Tukaj je najprej samo oblikovanje. Sami veste kako ste si cerado zamislili. Mora biti privlačna za ljudi, ki jo bodo videli. Na prvi pogled mora privlačiti, da bodo ljudje gor pogledali in prebrali kaj ponujate. Seveda pa morate še pred tem pogledati koliko proračuna imate sploh za to oglaševanje. Tisk na cerado pa sledi šele po teh dveh korakih. Morate izbrati tiskarno, ki to dela res kvalitetno. Ena izmed takšnih je tudi Magma media, ki ima s tem dolgoletne izkušnje. Prav  tako so pa njihove cene res ugodne. Koliko stane tisk na cerado pri njih si lahko kar pogledate na spletu ali pa jih preprosto kontaktirate in jih povprašate.

Tisk na cerado cena je odvisna največ od same velikosti le te. So pa cerade tudi lahko iz dveh različnih materialov, to si izberite sami kakšen material hočete. Pošljite več povpraševanj in tudi kaj si želite, da vam bodo tiskarne lažje odgovorile glede cene in če je to izvedljivo. Prav tako seveda poglejte, če imajo dobre ocene, da ne boste potem nad cerado razočarani. Cerada vam lahko prinese res veliko novih strank, vseeno pa uspeh ne bo prišel čez noč. Naj bo cerada privlačna, tega zares ne pozabite.