Praškasta pralna sredstva Miele – ste že slišali zanje?

Občutite brezhibno svežino. Za najboljše rezultate pri belem perilu in pisanem perilu obstojnih barv uporabite praškasta pralna sredstva Miele. Ne glede na to, na kateri temperaturi perete, bo vaše perilo čisto, dišeče in mehko, vi pa boste zasijali na vsakem koraku.

Zakaj izbrati praškasta pralna sredstva Miele? Skupaj z Mielejevim pralnim strojem sta popolna kombinacija, katere rezultat je sijoče perilo, ki izgleda kot novo. Optimalna usklajenost pralnega sredstva in pralnega stroja namreč vodi v preprosto popolno pranje.

Pozabite na zbledele barve ali poškodovano tkanino. Sodobne in učinkovite sestavine praškastega pralnega sredstva skrbijo za optimalen rezultat pranja. Ste se polili z vinom ali kavo? Ni problema. Močna formula zagotavlja odlično odstranjevanje madežev v celotnem temperaturnem območju. Odstraniti vam pomaga še tiste najtrdovratnejše madeže, nad katerimi bi sicer že zdavnaj obupali. Če ste umazali vaš najljubši modni kos, ki ga je treba prati na občutljivih programih in nizkih temperaturah, nič hudega. Praškasto pralno sredstvo Miele zagotavlja izvrstno odstranjevanje madežev tudi pri nizkih temperaturah.

praškasta pralna sredstva

Vedno popolni rezultati

Verjetno poznate tisti občutek, ko belo perilo izgubi svoj sijaj in dobi tisti nadležen sivkast odtenek, ki ne izgleda nič kaj privlačno. Takšnih tegob je sedaj konec. Praškasto pralno sredstvo Miele poskrbi, da vaša oblačila ponovno zasijejo in izgledajo kot nova. Bela postane spet snežno bela, perilo pa je na otip mehko in prijetno. UltraWhite učinkovita formula z visoko vsebnostjo aktivnega kisika namreč zagotavlja optimalne rezultate pranja in sijoče belo perilo. Je izjemno učinkovito, saj zadostuje kar za 42 postopkov pranja. Še danes izberite svojega in se o bleščeči angelski belini prepričajte na lastne oči. Ne bo vam žal.