Novi modni otroški voziček

Hočete, da je vaš otrok najbolj občudovan v vašem otroškem vozičku ali pa rabite nov otroški voziček? Potem vam priporočam, da  si ogledate spletno trgovino, kjer vam prodajajo otroške vozičke, ki bodo naredili vašega otroka šarmantnega ali pa avanturističnega. Spletna trgovina minime vam ponuja tudi otroški voziček pri katerem boste lahko opazovali kako vaš otrok iz dneva v dan raste medtem, ko se pelje na vozičku. V tem članku bom predvsem pisal o uppababy vozičkih, ki imajo novo ponudbo oz. izbiro vozičkov.

Novi otroški voziček, ki vam ga prodaja spletna trgovina je Vista. Voziček Vista je sestavljen tako, da se vaš otrok lahko udobno namesti in se lažje prilagodi. Ko kupite voziček boste zraven dobili še košaro v katero lahko položite otroka, ko greste po nakupih. Otroški voziček Vista je združljiv z sedeži v avtu in je zaščiten pred soncem. Če vam je naslonjalo previsoko ali prenizko ga lahko namestite tako, da bo vam ustrezalo. Otroška košara je namenjena za dojenčke, ki so stari do 6 mesecev medtem, ko je otroški voziček namenjen dojenčkom, ki so starejši od 6 mesecev in največja dovoljena masa v vozičku je 15 kg. Ta voziček je zelo trpežen in sodoben saj ima tudi vgrajeno pručko na kateri lahko vaš otrok stoji medtem, ko ga vi peljete in opazujete kako raste iz dneva v dan, saj imate pručko pred vami. Otroški voziček lahko stoji sam in se ga z lahkoto zloži skupaj.Otroški voziček

Naslednji omembe vreden otroški voziček je G-lux®, ki je lahek za uporabo in se ga da enostavno zložit, kar pomeni, da je idealen za tiste družine, ki rade potujejo. Ta voziček ima tudi naslonjalo za dojenčkove noge, če je previsoko lahko nastavite naslonjalo tako, da se mu prilagaja. Če vas skrbi, da voziček nebi sam stal, ko se ga zloži skupaj se ne sekirajte, saj je samo stoječ in zavzame zelo malo prostora. Otroški voziček je zaščiten pred soncem, dežjem in vsem madežem, saj je narejen iz posebnega patentiranega materiala. Voziček je kakovosten, funkcionalen in je lahko uporabljen za katerokoli stvar. Pri vozičku imate tudi možnost zaklepanja koles in je primeren za vse dojenčke, ki ne presegajo 15 kg.