Meni Zapri

Modne torbice

Modne torbiceModne torbice najdete po veliko modelih od različnih modnih oblikovalcev in blagovnih znamk. Oblikovalci kot so: Armani, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Alexander Mcqueen, Marc Jacobs, Tory Burch. Blagovne znamke: Dkny, Guess, Coccinelle, Furla, Twinset, Zzegna, V°73, Salvatore Ferragamo in Valentino.

Armani modne torbice imajo neodvisen, mladosten in sproščen videz. Karl Lagerfeld torbice so usnjene in luksuznega modela ter polne živih barv. Michael Kors je ameriški oblikovalec, ki je priljubljen po izdelovanju torbice po standardih. Alexander Mcqueen je izdeloval torbice v katere je združil modo, umetnost in tehnologijo. Marc Jacobs ima preprosto kolekcijo s poudarkom na temnih barvah. Tory Burch torbice imajo veliko potiskov in vzorcev.

Dkny je blagovna znamka za denarnice, modne torbice in čevlje. Guess imajo avanturistični življenjski, mladosten in seksi slog. Dovoli Vam, da si privoščite več. Coccinelle je italjanska znamka za torbice, zanj je značilno: preprostost, kakovost, natančnost in izkušenost. Izdelane so ročno s posebnim občutkom za kvaliteto in podrobnosti. Furla je barvna kolekcija, s potiskom svetlih barv.

Za Twinset torbice so značilni potiski rož in enobarvnost. Zzegna je primerna za mlajše kupce. V°73 so praktične in udobne modne torbice. Salvatore Ferragamo je znamka za modne torbice in prave ženske čevlje. Valentino izhaja iz tradicionalne italjanske mode, ki so zanj značilni vojaški vzorci.

Modne torbice lahko pogosto vidite pri svetovnih zvezdah, saj so danes kot obvezni del opreme za vsako  žensko. Danes jih ima vse več moških, na spletu boste našli pestro ponudbo.

Vendar modne torbice so vse bolj priljubljene saj so ene izmed vrst modnih dodatkov.