Marantec daljinski upravljalniki za vsak dom

Marantec je sinonim za vrhunsko kakovost, saj gre za nemško podjetje z desetletno tradicijo v proizvodnji vrat, pogonov in daljinskih upravljalnikov Marantec, ki so resnično zanesljiv in vrhunski dodatek k vratom, da jih lažje odpirate in z njimi upravljate na daljavo. V podjetju Adoor d.o.o., ki se s prodajo najkakovostnejših vrat, pogonov in daljincev ukvarjajo skoraj dve desetletji vam bodo znali zares prav svetovati glede na vaše potrebe in želje. Priporočamo, da obiščete tole povezavo http://www.adoor.si/marantec/.

marantec

 

Daljinski upravljalniki so male naprave, ki so sposobne na daljavo komunicirati z vrati ter vam tako omogočiti, da imate nad njimi nadzor in jih upravljate po potrebi. Daljinski upravljalniki Marantec so oblikovani tako, da je z njimi res lahko rokovati. Ker se daljinski upravljalniki velikokrat iztrošijo ali pa jih potrebujete več, rezervne ali za vso družino oziroma stanovalce, je smiseln nakup veči univerzalnih daljincev, pri čemer je dobro, da ste pozorni nato, ali vaše sedanje naprave delujejo na frekvenci 433 oz. 868 MHz.

Zamenjamo pa lahko tudi pogone ali celotna vrata, če sta oba dotrajala ali pa iz kakšnih drugih razlogov. Morda zaradi tega, da se odločite za vrhunske izdelke. Daljinski upravljalniki Marantec so res prava odločitev, če iščete nekaj, kar bo zagotovo zadovoljilo vaše potrebe na dolgi rok.

Daljinski upravljalnik deluje tako, da vanj vstavite običajne baterijske vložke. Je lahek in primeren za vsake roke. Prednost teh upravljalnikov pa je v tem, da imajo lahko do štiri različne gumbe. Na razpolago je namreč več modelov, odvisno koliko vrat imate. Z enima daljincem lahko tako na enostaven način odpirate kar do štiri različna vrata, kar je izjemno priročno in udobno. Vrhunski daljinski upravljalniki Marantec omogoča tudi to, da ga enostavno lahko skopirate na drug takšen daljinski upralvjalnik z  zelo preprostim postopkom. Tako boste sedaj imeli dva enaka daljinska upravljalnika, v primeru, da bi enega izgubili ali založili. Tako boste vedno brez vseh skrbi.