Kako izbrati notranja vrata?

Notranja vrata predstavljajo del naše pohištvene opreme, ki nam zagotavlja določeno mero intimnosti, hkrati pa odsevajo naš stil in našemu domu dajejo tisto piko na i. Današnja izbira notranjih vrat je ogromna, izbirate lahko klasične, moderne, tradicionalne, starinske, zaobljene, široke, ozke, lesene, steklene, in še bi lahko naštevali. Trpežna notranja vrata Tetim vam nudijo vse to in še več. Notranja vrata Tetim vam predstavljajo prepletanje sodobnosti in tradicionalnosti, hkrati pa v vaš dom prinesejo svežino, toplino in prijetnost, za kar so zaslužni naravni in estetski materiali notranjih vrat Tetim. Notranja vrata Tetim so dimenzijsko in oblikovno narejena po naročilu in se povsem prilagajajo željam in potrebam posamezne stranke. Njihova kvalitetna izdelava in estetska dovršenost pa v vaš dom prinašajo toplino in varnost.

Kot že zgoraj omenjeno, danes so notranja vrata najrazličnejših oblik, dizajnov, velikosti in barv. Zato je morda smiselno, da pred nakupom razmislimo kakšna notranja vrata si želimo. Pri tem je potrebno razmisliti o tipu, barvi, velikosti vrat in še o nekaterih ključnih podrobnostih. Za montažo vrat je ključnega pomena, da natančno izmerimo višino in širino odprtine ter debelino zidu. Hkrati je potrebno določiti smer odpiranja vrat. Nadalje, kot že rečeno, na izbiro imate več vrst notranjih vrat. Pri izbiri vrat bodite pozorni na prostorske možnosti in seveda na vaše želje. Izbirate lahko med drsnimi vrati, vrati brez vidnega podboja, steklenimi vrati, vrati s steklom, polnimi vrati, itd. Pri materialu je še vedno izredno priljubljen les, vendar pa je le-ta med dražjimi materiali, zato se jih vedno več odloči za CPL vrata. Gre za vrata iz materiala kontinuirano stiskanega laminata. Notranja vrata iz CPL materiala so izredno trpežna, vzdržljiva in odporna na različne mehanske vplive. Ko izberete notranja vrata pa je tu ključna še izbira kljuke, ki predstavlja zaključni detajl. Pri kljuki pazite, da se stilsko ujema z vašimi vrati.

V podjetju Tetim d.o.o. vam bodo ob morebitni dilemi z veseljem priskočili na pomoč in vam s svojim strokovnim znanjem svetovali, vse za to, da boste na koncu zadovoljni s svojim nakupom.