Dermatološka klinika v medicinskem centru Sanus Statera

Koža je naš največji organ, zato je ključnega pomena, da zanjo skrbno skrbimo, pazimo in opazujemo. V kolikor zaznamo različne spremembe na naši koži, ki jih ne znamo in ne moremo povezati s kakršnimi koli zunanjimi vplivi oziroma nas izredno motijo in so boleče ali srbeče na dotik, potem je čas, da si rezerviramo termin na dermatološki kliniki. Dermatološka klinika je tako tisti kraj, kjer vam bodo strokovno svetovali in pomagali pri vseh kožnih boleznih. Med najpogostejše kožne bolezni spadajo različne okužbe kože, alergije bolezni, srbečica, pigmenta znamenja, benigni ali maligni kožni tumorji, kožni rak. Dermatološka klinika je pravi naslov tudi če imate probleme z boleznimi nohtov in izpadanjem las.

Dermatološka klinika v alternativnem medicinskem centru Sanus Statera vam ponuja nadstandardno celostno obravnavo, kjer vam nudijo preglede, diagnoze in zdravljenje vseh kožni bolezni. Tam boste na enem mestu prejeli celovito oskrbo na področju dermatovenerologije. Nudijo vam hitro obravnavo, diagnozo in nadaljnje zdravljenje. S tem pa vam zagotavljajo, da bodo vaše težave s kožo izginile hitro in strokovno. Dermatološka klinika v medicinskem centru Senus Statera se nahaja v Mariboru in vam zagotavlja strokovni pregled vaše kože, z osebnim pristopom.

Dermatološka klinika pa hkrati naproša vse, ki imajo izbrani termin pri njih, da se držijo in upoštevajo določene napotke, kaj narediti pred pregledom, saj samo tako lahko poskrbijo, da bo njihova storitev strokovna in v pomoč bolniku. In sicer izredno priporočljivo je, da na prizadeto mesto kože, nekaj dni pred pregledom, ne nanašate nobenih mazil, krem in drugi zdravilnih pripravkov. Diagnozo bo namreč dosti lažje postaviti in določiti, v kolikor bo strokovnjak videl polno razvito klinično sliko. Na pregled ne hodite naličeni in bodite pripravljeni, da se boste mogli sleči do spodnjega perila, saj velikokrat želijo pregledati celotno kožo. Zadnji napotek, pa je, da s seboj prinesite vso zdravstveno dokumentacijo o morebitnih prejšnjih in trenutnih obolenjih kože ter seznam vseh zdravil, ki jih uporabljate.