Butični hotel

Včasih pari iščejo nek prostor, ki bo res romantičen in kjer se bodo lahko kar se da najbolj spočili. Več o tem si lahko preberete tudi na: https://ostarija-herbelier.si/buticni-hotel/.Obstaja res eden takšnih prostorov in to je Butični hotel na Dolenjskem. Tukaj bodo romantične duše našle res lepe kotičke in tudi sprostili se boste lahko. Boste videli, da sploh ne boste hoteli več nazaj, ker vam bo tukaj v tem hotelu tako lepo.

butični hotel

Butični hotel je marsikomu neznan. No, da vam povem, da se nahaja sredi Dolenjskih toplic. O teh toplicah ste mogoče že kaj slišali ali pa ne. V glavnem tukaj v tem hotelu vam bo zagotovo prijetno. Spali boste v najbolj udobnih sobah, kar si jih lahko zamislite. Prav tako je sam hotel prečudovit. Ponujajo vam marsikatero razvajanje, na katerega le pojdite, ker vam zagotovo ne bo žal. Tudi narava sama je tam čudovita. No ko se vam ne bo več dalo biti v hotelski sobi, le pojdite na kakšen sprehod po okolici. Narava in ves ta mir bosta na vas delovala sproščujoče, v to bodite prepričani. Butični hotel ima tudi res super restavracijo, v kateri boste odlično jedli. Obroki so res okusni, tako da lačni zagotovo ne boste.

Butični hotel v središču Dolenjskih toplic, je primeren za vse, ki hočete nekaj romantike ali pa, če hočete samo počitek od vsega dogajanja v vašem življenju. Tukaj ni samo čudovit hotel in toplice, ampak tudi vsa narava okoli. Tja lahko greste v vseh letnih časih, razočarani pa ne boste nikoli. Boste videli kako spočiti se boste potem vrnili nazaj domov. Mislim, da boste ta kraj kar hitro začeli pogrešati in se boste potem tudi hitro vrnili v ta čudovit butični hotel. Res pa raziskujte tudi naravo v okolici hotela, kjer boste res uživali v sprehodih in tišini.