Katero je najbolj ugodno ogrevanje?

Ugodno ogrevanje je zagotovo z IR paneli, ki delujejo na elektriko in tako izkoriščajo obnovljive vire energije, še posebej ,če imate lastno elektriko iz sončnih celic, potem se dobesedno ogrevate zastonj. Vse o poceni ogrevanju z IR paneli, ki je hkrati še zdravo, si glejte na povezavi zdravoogrevanje.si. Ker so zelo varčni in grejejo od zgoraj ali od strani, lahko  tudi s pomočjo ogledala, je občutek toplote mnogo večji zato ni treba, da se ogreva na visoke temperature, kot je to v navadi pri drugih ogrevalnih sistemih, zato lahko rečemo, da je IR ugodno ogrevanje.

ugodno ogrevanje

Kako ugodno ogrevanje je z IR paneli, pričajo številne zadovoljne stranke, ki govorijo o tem, da so se zaradi tovrstnega ogrevanja tudi pozdravili razne alergije in bolezni, saj je IR ogrevanje tako, kot bi vas ogrevalo sonce, ker greje z enako toploto, to je z infra rdečo svetlobo. Kopalnico pa je najbolje ogrevati kar z ogledalom, tako bo prostor hkrati topel pa še ogledalo se ne bo rosilo med kopanjem in bo učinkovito tudi, če se dolgo kopate z vročo vodo.

IR ugodno ogrevanje lahko namestite v prav vsako hišo neglede na to, kako je grajena in koliko je stara. Tudi za stare kamnite hiše je tako ogrevanje super in poceni, saj se pogosto druge napeljave ne dajo narediti ali pa so predrage in preveč potratne za ogrevanje. Elektrika pa je danes povsod in redko se zgodi, da je ni, takrat jo hitri popravijo in že je spet vse v redu.

Najbolj ugodno ogrevanje z IR paneli je takrat, ko jih prižgete in vas ogrevajo s prijetnim in nežnim sevanjem. Ker ogrevajo stene in plošče, bo še dolgo toplo, že ko se bo panel izklopil bo v prostor kot krušna peč oddajal toploto še precej časa. Vam pa bo prijetno in suho ter seveda poceni.