Meni Zapri

Profesionalna pedikura

Vsi potrebujem kdaj pa kdaj malo časa zase in sprostitve. Za ženske je tukaj idealna rešitev, in sicer kozmetični salon Esenca, ki se nahaja v Ljubljani. V kozmetičnem salonu vam nudijo kvalitetne in profesionalne storitve po zelo ugodnih cenah, s katerimi bodo zadovoljne vse ženske. Privoščite si razvajanje v Kozmetičnem salonu Esenca, kjer vam nudijo nego obraza, ročna limfna drenaža, na voljo vam je ličenje, depilacija in pedikura.

Profesionalna pedikura Esenca, ki si jo lahko privoščite v njihovem kozmetičnem salonu, vam je na voljo v dveh vrstah, in sicer klasična pedikura in zdravstvena pedikura. Ker nas stopala vodijo skozi naše življenje in večino svojega časa preživimo stoje na nogah je potrebno, da za svoja stopala primerno poskrbimo in jih negujemo. Prav to pa počnejo v kozmetičnem salonu Esenca. Zdravstvena pedikura se od klasične razlikuje v tem, da pri zdravstveni pedikuri odstranijo še kurja očesa, otiščance in poskrbijo za vrasle nohte. Z njihovo najnovejšo napravo bo odstranjevanje kurjih očes popolnoma neboleče in hitro. Pedikuro izvajajo primerno usposobljeni zapoleni, orodje, ki ga uporabljajo pa je čisto in sterilno.

pedikura

Pri pedikuri lepo poskrbijo za vaša stopala in jim privoščijo prijetno zeliščno kopel. Odstranijo vam trdo kožo in kurja očesa, poskrbijo za otiščance in vraščene nohte, na koncu pa vas stopala še zmasirajo. S pedikuro imajo v kozmetičnem salonu že dolgoletne izkušnje, njihove stranke pa so zelo zadovoljne in se z veseljem vračajo nazaj. Pedikura je izvedena profesionalno, kvalitetno in neboleče.

Vabljeni v kozmetični studio Esenca, kjer si lahko privoščite razvajanje s pedikuro, nego obraza ali s profesionalnim ličenjem. Poskrbeli bodo za vas z njihovimi kakovostnimi storitvami. Več o njihovih storitvah in delu pa si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani www.esenca.si.