Meni Zapri

Sanjske počitnice v naravi vas bodo pomirile

počitnice

Kam iti na počitnice? Destinacij je toliko, če pa hočete zmerno temperaturo in pravljično deželo ter kup razvajanja, obiščite tole destinacijo www.alpik.si sredi Slovenije v osrčju divje narave in dostopno z vseh koncev. Najamete lahko lasten apartma v miru, kjer boste sami z družino ali prijatelji in si boste lahko odpočili v domačih in čistih prostorih ob ognju in dobri kuhinji. Če nočete kuhati pa so v bližini domače gostilne s tradicionalno in moderno hrano. Zrak pa je tako čist, da bi ga jedel. Slišali boste mir in spokojnost ter žvrgolenje narave.

počitnice

Destinacija v Bohinju je vsekakor izjemno zasedena, zato rezervirajte že sedaj, da ne zamudite svojega termina počitnic. Zagotovo veste, da si zaslužite najboljše. Tam boste imeli lastno parkirišče in pa tudi dober internet za gledanje televizije ali za uporabo za internet. Nekateri si počitnice tudi privoščijo zaradi dela na daljavo in ker imajo zahteven projekt, zaradi katerega potrebujejo mir in koncentracijo.

Ne samo, da imate v okolici apartmajev čisto naravo in lahko pečete jedi ali se igrate družabne igre, ampak lahko tudi hodite, kolesarite, plezate, smučate pozimi in plavate v jezeru poleti ali se zapeljete s čolnom. Tudi ribe boste lahko ujeli, če vas to privlači. Neokrnjena narava in prijazni ljudje vam bodo nudili najboljše, česar verjetno doma nimate. Najbolje pa je, da imate lastne prostore in mir, da se lahko prilagodite le sebi in svojemu bioritmu glede prehranjevanja in spanja.

Vaši otroci in družina bodo uživali, ker je v okolici toliko zanimivega, da jim ne bo zmanjkalo sredstev za igro in domišljije, saj se otroci v naravi resnično dobro in kakovostno razvijajo. To imajo v krvi in bodo spontano našli za sebe to, kar jih zanima, razen če so kako zasvojeni z igranjem iger in z računalnikom, da jim je ta svet res tuj. Vendar ravno zato morate takega otroka odtrgati od škodljivih aktivnosti in ga pripustiti materi naravi, da ga vrne nazaj h koreninam. Privoščite si sanjske počitnice kar takoj.