Meni Zapri

Kakovostna klima za avtodom 12v porabi malo energije

klima za avtodom 12v

Klima za avtodom 12v je pravi balzam v teh časih, ko je peklensko vroče v vozilih na cesti in če kampirate. Inovativna, majhna in varčna klima za avtodom 12v ohladi vaš avtodom ali prikolico diskretno in tiho do temperature, ki je ugodna za bivanje. Človeško telo ne prenese visoke ali nizke vročine, saj je zanj je najboljša temperatura okoli 23 C°, kar si lahko s to klimo uredite v vsakem vremenu tudi, če je zunaj preko 35 C°, kar je za ljudi precej obremenjujoče in lahko tudi nevarno za bolnike, starejše, otroke in tudi ostale.

klima za avtodom 12v

Klima za avtodom 12v vam bo pomagala do idealnega ozračja v vašem vozilu do 7 m dolžine. V ceno je montaža že všteta zato je najbolje, da vam jo namestijo mojstri da bo delovala brezhibno in ne bo vozilo v nevarnosti zaradi električnega udara. Varno jo bodo namestili na strop vašega vozila in drugi del klime na streho. Oba dela sta lepo oblikovana, majhna in nevpadljiva Zunanji del je še aerodinamičen, zato ne bo vplivala na porabo goriva vašega vozila. Ker je dovolj majhen, boste lahko tudi druge naprave namestili na streho vašega avtodoma.

Kakovostna in inovativna klima za avtodom 12v je izdelana tako, da je hkrati še LED luč v več barvah, ki pričara super romantično ali skrivnostno vzdušje v vašem vozilu. Ker je zaradi nove tehnologije varčna, ne bo porabila skoraj nič eklektike za svoje delovanje, zato jo lahko uporabljate tudi na mestih, kjer nimate elektrike. Sodobna klima za avtodom 12v je nepogrešljiva za prijetno in kakovostno bivanje v vozilu ne glede na to, ali boste v njem dolgo ali ne. Sploh se priporoča tistim, ki ste veliko na soncu in potujete z avtodomov ter delate v njem. Saj veste, da če je vroče, ne morete misliti, delati, niti spati, zato si ohladite okolje na zmerne temperature, ki človeškemu telesu najbolj ustrezajo.