Meni Zapri

Apartmaji Kranjska Gora za udobne počitnice

apartmaji kranjska gora

Apartmaji Šteblaj Kranjska Gora svojim gostom nudijo obilico udobja med preživljanjem dopustniškega oddiha. Če si tudi vi želite spočiti od vsakdanjih obveznosti in se prebujati v sveže jutro, obdani s prijetno naravo, potem so apartmaji Kranska Gora več kot odlični za vas. Poleg odličnega dizajna, funkcionalnega pohištva in udobnega bivanja, vam nudijo tudi številne tehnološke rešitve, polno opremljeno kuhinjo in prostoren balkon. Apartmaji Kranjska Gora bodo tako poskrbeli, da se boste počutili domačno in  nadvse prijetno.

apartmaji kranjska gora

Oddih, vreden vašega denarja

Zahvaljujoč skrbno zasnovanemu opremljanju notranjih prostor, apartmaji Šteblaj navdušijo tudi najbolj zahtevne goste. So odlično opremljeni za vsakodnevne potrebe bivanja, gosti pa jih z veseljem obiščejo tako v poletnem kot tudi zimskem času. Pohvalijo se lahko tudi z odlično lokacijo, saj se nahajajo v samem centru tega priljubljenega turističnega kraja, natančneje ob smučišču. Tako vam ponujajo odlično izhodišče za dnevne izlete, večerne sprehode po ulicah Kranjske Gore ali pa obisk bližnjih trgovin in gostišč.

Apartmaji Kranjska Gora vam nudijo tri različne polno opremljene nastanitve – Mimi, Megi in Toni. Udobno lahko gostijo od 4 do 6 oseb. So odlična izbira vseh družin z mlajšimi otroki kot tudi za vse tiste, ki se želite odpraviti na oddih v gorsko okolje in si tako napolniti baterije. Kranjska Gora vam nudi pestre možnosti za preživljanje vašega prostega časa – smučanje, kopanje v bazenih, pohodništvo in številne organizirane dejavnosti. Prav zato pa je med turisti tudi tako zelo priljubljena.

Svoj uspeh merijo s številom rednih gostov, ki jih je vsako leto več. Slednje kaže na njihov prijeten odnos do strank, ki se zato še kako rade vračajo v objem gora. Z veseljem pa pričakujejo tudi vas. Odtrgajte si nekaj dni in se odpravite v deželo Kekca. Spoznali boste vse lepote, ki vam jih nudi prečudovita alpska narava, po napornem dnevu pa se boste lahko odpočili v enem od vrhunskih apartmajev Šteblaj.