Kmalu bo nastopilo obdobje pomladi, z njim pa tudi prvi pikniki, katerih pa ni brez žara, oziroma, po domače rečeno, roštilja. Da pa bi lahko izpekli meso, katerega ste vzeli s seboj na piknik, potrebujete mrežo za žar, na katero boste to meso dali.

mreže za žar

Podjetje IKI-PRO se ukvarja z izdelavo kovinskih izdelkov, med drugim tudi mreže za žar. Njihovo ponudbo mrež si lahko pogledate na spletni strani http://iki-pro.si/index.php/mreza-za-zar. Mreže za žar morajo biti izdelane kvalitetno ter po najvišjih možnih standardih, saj so neprestano v stiku z vašo hrano. Pri  podjetju IKI-PRO vam zagotavljajo, da so njihove mreže za žar narejene po najvišjih možnih standardih. Izdelava in prodaja mrež za žar pa ni njihova edina storitev, katero ponujajo svojim strankam. Izdelujejo ter prodajajo namreč tudi kaminske vložke, delovne mize, police in regale, omare (za delavnico), kovinska vrata, transportne vozičke, vozičke za orodje, dimniške strehe, pokrove za jaške, nosilce, rešetke za okna, kovinske ograje ter raznorazne ostale kovinske izdelke.

Svoje izdelke vam lahko tudi pošljejo po pošti ali pa vam jih po dogovoru dostavijo na vaš domač naslov.

Pri njih lahko kovinske mreže za žar dobite že po zelo nizki ceni in sicer za le 50 evrov. Le te vam lahko izdelajo tudi po vašem naročilu oziroma po vaših željah. Svoje povpraševanje pa lahko pošljete kar preko spletnega obrazca na njihovi spletni strani, navedeni v vrhu teksta.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran, kjer boste našli njihovo celotno ponudbo. Za kakršna koli vprašanja pokličite na njihovo mobilno telefonsko številko ali pa jim pišite na njihov elektronski poštni naslov. Prav tako jih lahko obiščete na socialnem omrežju Facebook, kamor objavljajo vse novosti iz svoje ponudbe, ali pa jim sledite preko storitve Google Plus.