Meni Zapri

Poletna šola za vaše najmlajše

Poletna šolaPred nami je poletje, čas otroških počitnic, veselja, dopustov in poletnih doživetij. Ste morda razmišljali kam vpisat svojega malčka, da ne bo cele dneve doma? Svetujemo, da je vaš izbor poletna šola Jezikač. V poletni šoli vam nudijo dva programa. Če je vaš otrok bolj umirjen in je umetniška duša, potem bo za njega pravi program umetnik. Poletna šola pri programu umetnik nudi ure angleškega in nemškega jezika, risanje, slikanje, oblikovanje raznih materialov, izdelava oz. poslikava steklenica, izdelava stenske ure, … Program športnik, katerega tudi nudi poletna šola pa vam nudi različne športe. Otroci lahko izbirajo tako med igranjem golfa, tečajem tenisa, tečajem kajaka in gimnastike. Vse tečaje vodijo osebe, katerim lahko 100% zaupate.

Poletna šola je namenjena vsem osnovnošolcem od 1. do 9. razreda. Pri vpisu se udeleženci razdelijo v skupine, za katero se odločijo, delijo se pa tudi po starostni skupini. V kolikor vas zanimajo cene, oz. koliko stane poletna šola Jezikač za posamezen program, potem si oglejte njihovo spletno stran na www.jezikac.si/poletna-sola. Poleg organizacije poletne šole, vam pri Jezikaču nudijo tudi številne druge aktivnosti. Naj omenimo le tiste najpomembnejše. Pri njih se lahko vpišete v različne tečaje tujih jezikov. Ločene programe imajo za otroke, odrasle ter podjetnike. Nudijo vam tudi  ugodne in izjemno strokovne prevode, storitve tolmačenja in lektoriranja.

Poletna šola Jezikač v letu 2014 praznuje 8. rojstni dan, kar je samo še podatek, da so njihove poletne šole dobro obiskane in da se otroci vračajo k njim nazaj. Na voljo so vam številni termini, tako da boste zagotovo izbrali pravega zase. Z rezervacijami ne odlašajte predolgo, saj se prosta mesta hitro polnijo. Naj poletna šola Jezikač vašemu malčku pričara nepozabne počitnice in naj jih vaš otrok preživi v naravi in ne zaprt med štirimi stenami