Meni Zapri

Najem skladišča; poskrbite za varno shranjevanje

najem skladišča
Imate podjetje, pa ne veste, kam pospraviti vaš tovor? Odlična rešitev za vaš problem je, da preprosto vzamete v najem zaupanja vredno skladišče. Pri podjetju Sršen transport poskrbijo za shranjevanje vašega tovora v varnem in suhem skladišču. Najem skladišča je tako edina primerna izbira, če želite svoje izdelke zaščititi pred neugodnimi vremenskimi vplivi, kot so sonce, dež, sneg in veter. Sodobno zasnovano skladišče mora biti nujno opremljeno z nadzornimi kamerami in drugimi zaščitnimi sistemi, ki varujejo tovor pred kakršnimikoli krajami in posledično tudi poškodbami. Zato zaupajte le najboljšim.
najem skladišča

Skladiščenja ne prepuščajte naključju

Najem skladišča ni nekaj, kar bi lahko prepustili kar nekomu. Od njega je namreč odvisno, kako dobro bo skladiščen vaš tovor. Neprimerno shranjevanje, sploh občutljivega tovora, lahko namreč pripelje do njegovega propadanja in velike poslovne škode. Pri Sršen transport bo za vaš tovor poskrbela strokovno usposobljena in izkušena ekipa, ki ničesar ne prepušča naključju.

Naloga izvajalca, pri katerem se odločite za najem skladišča, je v prvi vrsti prevzem dostavljenih izdelkov in natančna preverba stanja pošiljke. Zelo pomembno pri samem prevzemu je tudi zagotavljanje ustreznosti dobave, zato mora tovor imeti vso potrebno dokumentacijo. Šele ko so vrejene vse potrebne zakonsko določene formalnosti, zaposleni tovor raztovorijo in ga ustrezno označijo.

Dobro skladišče se zaveda, koliko zmede lahko povzroči nenatančno delo. Zato je, tako tovor kot skladišče, ustrezno označeno, kar zagotavlja dober nadzor in natančno spremljanje zaloge. V kolikor pa vaš tovor ni občutljiv na zunanje dejavnike, vam ga lahko pri Sršen transport, na vašo željo, shranijo tudi v zunanje skladišče. Le to je veliko cenejše kot notranje, saj zanj ne boste potrebovali plačevati osebja in opreme.

Da boste vaše izdelke kar najbolj uspešno skladiščili in jih zaščitili pred različnimi dejavniki tveganja, pa se je seveda najbolje posvetovati kar z izbranim podjetjem. Tako boste lahko zares prepričani, da je vaš tovor na varnem, vaše poslovanje pa zaščiteno.