Prsna črpalka za mamice

Prsna črpalka na www.baby-nega.si/izposoja-otroske-opreme/prsna-crpalka znamke Ardo Medical GmbH iz Švice, ki ima 60 let izkušenj s področja pripomočkov za dojenje. Prisotno je v 50 državah po svetu in so v letu 2010 razvili koncept črpalk za žensko za materino mleko. Osredotočajo se na to, da je prsna črpalka resnično kvalitetna s področja izdelave, uporabe, varnosti ter zanesljivosti samega aparata. Glede na to, da so izdelani v Švici so standardi izdelka zelo visoki, tudi glede kakovosti proizvodnje, oblikovanja in življenjske dobe. Ker je kvalitetna električna prsna črpalka pomemben faktor pri mamicah, je zato enkraten pripomoček pri dojenju. Uporablja se, ko je mamica bolna ali jemlje zdravila. To je uporablja pri mamicah dvojčkov, saj črpa mleko bistveno hitreje, kot ga je sposoben dojenček. Podjetje ponuja električno črpalko z dvobatnim sistemom, ki stimulativno izčrpava dojko. Calypso črpalka je zelo razširjena in tudi uporabljena med mamicami.

prsna črpalka

Prsna črpalka je individualen pripomoček za dojenje. Ima možnost nastavitve vakuuma oziroma moči ter intervala črpanja, zato je najbolj podoben občutek, kot pri vašem malčku. Nastavek za bradavice je možno izbirati,  kar pa je izjemno prilagodljivo, ker se v času dojenja zelo spreminjajo. Električna prsna črpalka se dobi z enojnim ali dvojnim nastavkom, kar je odvisno od vaših želja. Ima ergonomsko obliko, ker jo lahko uporabljate z leto ali desno roko, zato je primerna tako za levičarje, kot za desničarje. Vaše mleko gre direktno iz prsne črpalke v stekleničko, v primeru, da želite vašega malčka hraniti pozneje. S tem je boljša tudi sama higiena, lahko ga tudi črpate v vrečke in zamrznete. Prsna črpalka je izjemno mehka in ima vpojne prsne podloge, katere lahko uporabljate tudi čez noč.

Možna je izposoja črpalke, da zbiranje in shranjevanje materinega mleka ne predstavlja problema. Tudi pri izposojeni črpalki, lahko poljubno nastavljate moč in hitrost črpanja mleka.

Prsna črpalka za mamice
Oceni zgornjo objavo