Meni Zapri

Poceni parfumi

Imaš rad parfume? Ponudba moških in ženskih parfumov je na tržišču vedno večja, vedno več dišav je na voljo in vedno več izbire ali želimo bolj sladko izbiro ali bolj svežo izbiro parfuma. Parfumi poskrbijo, da se ljudje ozrejo za vami saj nekaj tako diši. Parfumi poskrbijo tudi, da se vi dobro počutite, da vas vonj parfuma spravi v dobro voljo.

 

Vsak potrošnik, lahko najde zase pravo dišavo, bodisi za vsak dan, bodisi za večerne izhode. Dnevni parfumi naj bodo bolj sveži, lahkotni, medtem ko naj bodo parfumi za zvečer malo bolj posebnega vonja. Parfumi so na voljo v vseh drogerijah, tudi že skoraj v navadni trgovini lahko kupimo parfume. Prav tako pa obstajajo tudi točeni parfumi. Če se ne moremo odločiti za pravi vonj, si lahko kupimo manjšo stekleničko točenega parfuma, ki ga kasneje preizkusimo na sebi. Parfumi namreč na vsakem posamezniku dišijo drugače. Vsak ima namreč drugačno kislost kože in parfumi se tako drugače razdišavijo in dajejo drugačen končni vonj.

Zato je nujno, da parfum pred nakupom poskusite, kako diši na vaši koži. Lahko da bo na prijateljici dotičen parfum noro dišal, na vas pa parfum ne bo imel enakega vonja in vonj ne bo ravno mamljiv. Parfumi so delikatna stvar in ko kupujete rojstno-dnevno darilo, dvakrat premislite ali boste res izbrali parfum. Če veste kakšen parfum oseba uporablja, ji kupite enakega, ker ji morda nov vonj parfuma ne bo odgovarjal in bo romal v smeti. Ko pa kupujete parfum zase pa se najprej vprašajte, kakšen vonj bi si želeli, bolj sladek ali cvetlični, morda bolj lesni ali osvežilni. Potem pa preizkusite različne parfume, največ tri, saj potem ne vonjate več dobro. Naslednji dan se vrnite v drogerijo in se šele nato odločite kateri je pravi vonj za vas.