Meni Zapri

Kvalitetni markerji in ostala pisala na pisala.si

Pisala

Promocijska pisala podjetja Agaric so priljubljen in prepoznaven promocijski izdelek. Na primer markerji in signirji so zaradi svoje praktičnosti, dostopne cene ter enostavnega shranjevanja in distribucije eno izmed najučinkovitejših promocijskih daril. Promocijska pisala so pogosto uporabljena kot darilo na različnih dogodkih, kot so konference, delavnice, sejmi, predstavitve in predavanja. Vsak udeleženec dogodka bo vesel kvalitetnega promocijskega pisala, ki ga bo lahko uporabil v svojem vsakdanjem življenju. Prav tako se podjetja in ustanove zavedajo pomembnosti promocijskih pisal kot poslovnega darila. Z njimi izrazijo posebno pozornost do svojih strank in poslovnih partnerjev.

Izberite premium ali Eko pisala za pritegnitev pozornosti

Podjetje Agaric ponuja široko izbiro promocijskih pisal, ki so zelo učinkovit promocijski izdelek. Poleg tega so se osredotočili tudi na zahtevnejše stranke, ki poleg promocijskega sporočila želijo tudi unikatnost in prestižnost. Ta premium pisala bodo zagotovo naredila velik vtis na vaše poslovne partnerje in stranke. Če je vaše podjetje povezano z naravnimi materiali ali bio sestavinami, ali pa preprosto želite poudariti ekološko naravnanost, razmislite o Eko promocijskih pisalih. Ta pisala so izdelana iz trajnostnih materialov z ekološko zavednostjo. Če želite dejansko prenesti zavedanje o ekološki osveščenosti na svoje stranke in poslovne partnerje, vam priporočamo, da si ogledate celoten asortiment Eko poslovnih daril in pisarniškega materiala. Preverite njihovo bogato ponudbo promocijskih pisal.

Pisala

Nalivna peresa in markerji – pisanje z umetnostjo in barvitostjo

Nalivna peresa prinašajo občutek prestiža in dragocenosti pri pisanju. So ergonomsko oblikovana, kar omogoča udobnejše pisanje in lepšo pisavo. Imajo kakovostno oblikovano konico in črnilo, ki ne kaplja, se ne razmaže in ne pušča pack na papirju. Nalivna peresa so klasična šolska potrebščina, ki nas lahko popelje nazaj v spomine na prve trenutke pisanja z njimi. Vonj črnila in zvok peresa, ki drsi po papirju, ostanejo v spominu. Vendar nalivna peresa niso le šolska potrebščina. Uporabljajo jih tudi uspešni ljudje v različnih poklicih, ki potrebujejo zanesljivo in trajnostno pisalo za podpisovanje pomembnih dokumentov, na primer poslovneži in odvetniki. Raziskave kažejo, da pisanje z roko stimulira naše možgane bolje kot tipkanje na računalnik. Informacije, ki jih zapišemo z roko, si lažje zapomnimo in ohranjamo dolgotrajnejšo pozornost. Pisanje z roko spodbuja tudi kreativnost. Preverite njihovo ponudbo nalivnih peres.

Promocijski markerji – izviren pisarniški pripomoček kot promocijsko darilo

Zakaj ne bi svojim strankam in poslovnim partnerjem podarili promocijskih markerjev in tako vnesli nekaj mavrične barvitosti v njihove pisarne ter jim popestrili delovnik? Markerji so zelo priročni za označevanje pomembnih delov besedila, kot učno orodje ali preprosto za poudarjanje ključnih elementov. Barve imajo močan vpliv na naše možgane, saj nas usmerjajo k tistemu, za kar je pomembno, da se osredotočimo. Zato markerji pomagajo pritegniti in ohraniti pozornost. Raziskave o vplivu barv v besedilu, ki jih je opravila organizacija Color Marketing Group, so pokazale, da barve: povečajo razumevanje prebranega, pospešijo učenje in zapomnjenje prebranega, izboljšajo berljivost in čitljivost besedila zaradi ustvarjanja kontrasta.

Če iščete neobičajno, a izjemno uporabno promocijsko darilo, izberite njihove markerje. So visoko kakovostni, pokrovčki lepo pristajajo na markerjih in na voljo imate različne oblike in barve. Prav tako nudijo dovolj prostora za personalizacijo z vašim logotipom ali sporočilom. V ponudbi omogočajo tudi tisk na vse markerje, zato lahko izbrane izdelke po želji personalizirate. Pri izbiri vsebine za tisk bodite pozorni na obliko markerja. Klasični markerji omogočajo le manjše količine podatkov, zato je običajno dovolj, da natisnete le ime vašega podjetja ali logotip. V ponudbi imajo tudi trikotne markerje, ki vsebujejo tri markerje v enem, ter kvadratne markerje, ki vsebujejo štiri. Ti markerji ponujajo malo več prostora za personalizacijo, vendar je pomembno, da ne zasičite površine markerja s preveliko količino podatkov. Izberite le tiste najpomembnejše informacije, da bodo prišle do izraza. Preglejte njihovo

V nadaljevanju pa vam ponujamo nekaj nasvetov, kako jih posebej navdušiti. Prvi in najpomembnejši nasvet je, da izberete promocijsko pisalo, ki se sklada s celostno grafično podobo vašega podjetja ali dejavnosti. Pomembno je, da barva in material pisala odražata zgodbo vaše dejavnosti ter promovirata vašo blagovno znamko. Tako bo promocijsko pisalo učinkovito in prepričljivo promocijsko sredstvo. Pri plastičnih promocijskih pisalih priporočamo dotisk, medtem ko je za kovinska pisala laserska gravura najbolj primerna metoda brandinga. Promocijska pisala so idealno poslovno darilo ob predstavitvah vašega podjetja na različnih prireditvah, kot so sejmi. Prav tako so nepogrešljiva na dogodkih, kot so predavanja, delavnice ali izobraževanja. V tem primeru je smiselno pripraviti tudi druge promocijske pisarniške izdelke, da lahko vašim strankam, udeležencem in poslovnim partnerjem zagotovite vse, kar potrebujejo za uspešno sodelovanje na vaših dogodkih.

Izbira in oblikovanje celostne grafične podobe za vaše podjetje

Potrebujete pomoč pri ustvarjanju celostne grafične podobe za vaše podjetje? Ne skrbite, njihova strokovna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami vam nudi svetovanje in pomoč pri izbiri barv, materialov in besedila za vaš promocijski material. Poleg tega vam lahko pomagajo pri oblikovanju logotipa in usklajevanju barvne sheme vašega podjetja, dejavnosti ali blagovne znamke. Pri podjetju Agaric se že dve desetletji ukvarjajo s promocijskimi in poslovnimi darili ter so prepričali že mnoga podjetja tako domača kot tuja. Z njihovo pestro ponudbo daril in strokovnostjo vedo, kako ustvariti popolno darilo. Zaupajte jim svoje želje in skupaj boste našli ustrezne rešitve za vaše promocijske potrebe.