Peskanje materialov

Popravljate rjavino na vozilu? Peskanje je storitev pri kateri gre predvsem za obdelavo različnih materialov. Če gledamo s plati avtomobilizma in popravila starejših avtomobilov je peskanje glavna storitev pri pripravi pločevine na ponovno obdelavo. Pri starejših avtomobilih se večinoma pojavi problem z prerjavelo pločevino. Te dele je seveda potrebno popraviti. Ker pa je ponavadi rja skrita po barvo in lakom je dele predpregledom potrebno peskati. Peskane je kot že samo ime pove čiščenje kovine s peskom. Gre se seveda za čiščenje z drobnim peskom, ki zaradi moči pritiska odstrani lah barvo ter del rjavine z določene kovine.

Ko peskanje odstrani vse se lahko začne pregled površin, ki so potrebne popravila. Ko je pregled zaključen se poškodovane dele izreže ter na ta ista mesta pritrdi nove. Tudi za te nove dele je potrebno predhodno peskanje saj se lahko le tako kovino pravilno oblikuje ter pripravi na končno barvanje kar pa je pri vsakem avtomobilu nujno potrebno predvsem zaradi samega izgleda.

peskanje

Obstaja več vrst peskanja ter prav tako materialo s katerimi peskanje opravljajo. Najbolj poznana je ravno storitev s peskom, lahko pa se peskanje izvaja tudi s suhim snegom, ledom ali kakšno drugo sestavino. Glavno je da je cilj pri vseh načinih peskanja dokaj podoben. Če imate tudi vi kakšen element, ki je potreben peskanja si oglejte še spletno stran ferroecoblast.com, kjer boste o tovrstnih ter seveda tudi ostalih storitvah našli več informacij.

Če boste imeli kakšno vprašanje glede na peskanja pa jih lahko tudi kontaktirate na telefonsko številko 07/384 5 100 in prijazno osebje vam bo odgovorilo na vsa vaša vprašanja v zvezi z storitvijo, ki jo opravljajo. Torej kaj še čakate. Pohitite ter si naročite kvalitetno storitev po ugodni ceni ter tako prihranite vaš denar. Lahko ste prepričani da vam bo osebje izvedlo kvalitetno storitev s katero boste nadvse zadovoljni. Ekipa že čaka na vaš klic.