Paž frizure

Se odločate, katera frizura bi bila najbolj primerna za vas? Paž frizure so definitivno prava odločitev za letošnje leto 2014, saj so le te modernega videza. Manekenke v letošnjem letu prav tako nosijo paž frizure, ki pa so naravnost prečudovite. Poleg tega pa ni boljšega občutka, ko svoje stare lase postrižete pri frizerju in tako v svet zakorakate z moderno frizuro. Letošnje paž frizure so v primerjavi z lanskimi veliko bolj modne in hkrati sproščene, kar pomeni, da boste z njo videti prečudovite.

Paž frizure

Za paž frizure se največkrat odločajo ženske, ki želijo biti v središču pozornosti. Izbirate lahko med več različnimi paž frizurami, kot je skodrana paž pričeska, speta paž pričeska, retro paž frizura in nežno valovita paž pričeska.

Kratka skodrana paž pričeska je idealna za ženske, ki imajo že po naravi skodrane lase,  kot tiste z ravnimi lasmi. Spete paž frizure se naredijo hitro in enostavno, saj si lahko z kodralnikom skodrate lase ter si jih nato spnete zadaj v figo. Pomembno je, da nekaj kodrov pustite tudi ob strani. Za retro paž frizuro ravno tako potrebujete kodralnik s katerim si oblikujete kodre, katere dodobra razčešete. Nato nazaj počešete zgornje drobce las ter jih spnete, kodri pa naj od zadaj visijo prosto. Trendi v modi se zelo hitro spreminjajo, saj je tudi paž v letu 2008 segel do brade, potem je v letu 2009 postal resast, nakar pa je leta 2010 izstopal retro paž. Paž frizure so primerne za vse ženske, ki si želijo, da bodo videti predvsem moderno. Moški vas bodo občudovali že samo zaradi frizure, saj bodo vedeli, da ste urejeni in sledite trendu. Odločite se za sebi primerno paž frizuro ter se tako vedno počutite samozavestno. Paž frizure so vsekakor prava odločitev, zaradi katere Vam ne bo žal.