Meni Zapri

Optika v Ljubljani

Optika v LjubljaniOptika pri Stolnici v Ljubljani je ena izmed prvih optik v Sloveniji, katera vam omogoča naročanje na celoten pregled vida. Tam vam izvajajo meritve dioptrije za kontaktne leče in očala, svetujejo pa vam tudi pri primerni izbiri okvirjev očal, korekcijskih sončnih očal in leč. Optika vam ponuja veliko izbiro različnih blagovnih znamk in proizvajalcev, sodeluje pa tudi z vsemi najboljšimi proizvajalci stekla v Sloveniji in v tujini.

Optika pri Stolnici v Ljubljani vam z njihovo pomočjo in svetovanjem ter s kakovostnimi izdelki pomaga do boljšega vida in navsezadnje tudi do lažjega preživljanja vašega vsakdana. zagotavljajo vam natančne meritve vida in natančno ter kvalitetno izdelavo korekcijskih sredstev. Optika vam poleg njihovih kvalitetnih in ugodnih storitvah nudi tudi veliko izbiro člankov in novic na njihovi spletni strani.

Pri Optiki pri stolnici vam nudijo brezplačne preglede vida ter veliko izbiro okvirjev očal in leč. Na voljo so vam tako korekcijska očala, sončna očala in tudi korekcijska očala, za moške in ženske, za vse generacije,  tako mlajše kot starejše. Optika vam nudi tudi mehke kontaktne leče in je ena izmed redkih optik v Sloveniji, ki vam nudi tudi kontaktne leče s cilindri. Če želite izvedeti več o Optiki pri Stolnici lahko obiščete njihovo spletno stran optikas.com.