Meni Zapri

Moški natikači

Zdi se, da so natikači idealno obuvalo za moške – preprosto jih nataknemo na stopala in že se lahko zadovoljivo obuti podamo v svet. Za tiste moške, ki pri izbiri svojih obuval ne komplicirajo, se tu zgodba že zaključi, saj bodo praktično vsaki natikači povsem dostojno opravili svojo vlogo. Ravno tistim, ki pri izbiri obuval nimajo posebej visokih zahtev, so natikači pisani na kožo. Vas zanimajo moški natikači?

moški natikači

Najcenejša opcija

Ena izmed glavnih prednosti natikačev je ravno ta, da gre za zelo enostavno obutev, pri kateri nima smisla preveč filozofirati. Moškim je to posebej povšeči, tudi s tega vidika, da natikači po navadi predstavljajo najcenejšo opcijo pri poletni obutvi. Par natikačev prinaša le zanemarljive stroške, tudi če se odločimo za kakšen relativno drag par.

Nizkocenovni natikači so na voljo že za manj kot 10 evrov, kar je idealno za tiste, ki so zelo šparovni pri nakupu obutve. Nekoliko manj zadovoljni bodo s takšnimi natikači tisti kupci, ki bolj kot na ceno gledajo na kakovost in življenjsko dobo, saj od najcenejših izdelkov pač ne moremo pričakovati posebne vzdržljivosti. Možno je, da bo obuvalo odpovedalo že pri prvi uporabi, po drugi strani pa lahko tudi cenejši pari zdržijo več sezon normalne rabe. V vsakem primeru velja, da so natikači ugodna opcija pri izbiri poletne obutve – če izbiramo v nižjem cenovnem razredu, bo strošek neznaten in lahko natikače kupimo vsako leto na novo, nekoliko dražji izdelki pa bodo investicijo upravičili prav s tem, da naslednje leto ne bo treba kupovati novih.

Posebne izvedbe natikačev

Tudi moški gotovo vsaj nekoliko pazijo na to, kaj obujejo na noge, ko gredo v javnost. Predvsem na plaži ravno obutev pritegne veliko pozornosti, zato večinoma ni vseeno, kakšne natikače si nadenemo. V veselje bo torej dejstvo, da so tudi moški natikači na voljo v zelo raznolikih izvedbah.

Najprej seveda lahko izbiramo med številnimi barvami in poslikavami, tako da se ni treba zadovoljiti kar s kakšnimi nevtralno obarvanimi natikači, ki jih v poletnem času videvamo na vsakem koraku. A tudi same izvedbe se razlikujejo, na voljo so na primer posebni športni natikači, pohodniški natikači in druge različice, ki se v določenih primerih odlično obnesejo.