Meni Zapri

Trgovina z električnim in ročnim orodjem z bogato tradicijo

Metal Mikulić

Podjetje Metal Mikulić d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1994 in se je hitro uveljavilo kot vodilni trgovec na debelo z orodjem in varilno tehniko in ga najdete na tej povezavi https://www.metalmikulic.si/. Sprva usmerjeno v izvoz orodja in varilnih aparatov slovenskih proizvajalcev na trge Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne Gore, je podjetje doživelo ključne preobrate v svoji rasti.

Metal Mikulić

Na začetku tretjega tisočletja je Metal Mikulić d.o.o. postalo ekskluzivni zastopnik ugledne japonske korporacije Hitachi Koki na tržišču Slovenije, Bolgarije in Bosne in Hercegovine. To je zaznamovalo pomemben korak v razvoju podjetja, ki se je začelo bolj osredotočati na slovensko tržišče, razvijati nova zastopstva ter širiti svojo mrežo distributerjev in končnih kupcev.

Leta 2004 je bil še en mejnik v zgodovini podjetja, ko se je preselilo iz IC Trzina v nove poslovne prostore v IC Zg. Jarše pri Domžalah. Na približno 1.300 m2 pisarniških, delavniških in skladiščnih prostorih je Metal Mikulić organiziral veleprodajo in servis tehničnega blaga. S tem je podjetje še okrepilo svojo vlogo v panogi, omogočilo boljšo oskrbo strank ter zagotovilo kakovostne izdelke.

Danes Metal Mikulić d.o.o. ponuja več kot 800 različnih izdelkov, vključno z električnim in ročnim orodjem, gradbenimi pripomočki, agregati, brusnim materialom ter varilnimi aparati. Nenehno se razvija in prilagaja potrebam trga, zavezano kakovosti ter zadovoljstvu svojih strank. S svojo bogato tradicijo in pestro ponudbo ostaja ena izmed vodilnih trgovin na področju tehničnega blaga v Sloveniji in širše.

Poleg razširjanja svojega prodajnega programa je Metal Mikulić d.o.o. pridobil ugled tudi v svetu servisiranja tehničnega blaga. Njihova ekipa strokovnjakov zagotavlja kakovostno vzdrževanje in popravila, kar dodatno krepi zaupanje strank v podjetje.

Zavezani so trajnostnemu razvoju in skrbi za okolje. Ponujajo številne izdelke z nizko porabo energije ter spodbujajo uporabo okolju prijaznih materialov. S tem se uvrščajo med podjetja, ki ne le sledijo najnovejšim trendom v panogi, temveč tudi aktivno prispevajo k ohranjanju okolja. Metal Mikulić d.o.o. ostaja predano svoji viziji – postati še močnejši partner svojim strankam, zagotavljajoč jim vrhunske izdelke in storitve.