Meni Zapri

Samo kvaliteten med je vir zdravja

Kvaliteten med vam bo pomagal dvigniti imunski sistem in ga ohraniti vse leto. Gre za izjemno hranljivo in zdravo živilo, ki pa je lahko naravno pridelano lai pa tudi umetno. Če hočete ohraniti svoje zdravje, potem kupujte samo kvaliteten med, ki ga pridelajo domači čebelarji na čistih območjih. Če čebele nabirajo cvetni prah na škrobljenih in onesnaženih območjih bo tudi med onesnažen ter poln težkih kovin ter druge nesnage, ki zdravju škoduje. Zato je lahko ta jed tako zdrava kot udi škodljiva.

med

Slovenski čebelarji so nekateri super in ozaveščeni drugi pa pač ne. To pomeni, da čebelam dajejo sladkor in da v med tudi mešajo sladkor ter ga segrevajo, da zgleda, kot da je naraven. Vendar je tak med dejansko škodljiv pa še veliko denarja ste vrgli strna za to, da se dobesedno zastrupljate. Le zakaj, kupite samo kvaliteten izdelek, ki bo vredne vašega zdravja.

Kvalitetne izdelek boste prepoznali že po okusi, ker se ne more ga potvoriti, samo vedeti morate, kateri je pravi in ga imeti vsaj en kozarec, da lahko primerjate z drugimi izdelki. Kvaliteten izdelek boste dobili pri preverjenih čebelarjih, ki imajo certifikat. Poleg tega imajo objavljeno, kako delajo ni greste lahko tudi pogledati. Če ocenite, da imate opraviti s poštenim človekom, potem ste gotovi, da boste dobili res kvaliteto. Potem se tega dobavitelja držite.

Ko boste naslednjič kupovali med, pomislite na ta zapis in preverite dobavitelja. Lahko ga tudi pokličete. Še najbolje je naročiti čebelje izdelke preko spleta, ker vam bo dobavitelj direktno poslal robno domov. Ali kupite v trgovini in na tržnici od tega dobavitelja. Škoda bi bila, da zapravite denar za nekaj, kar mislite, da je kvalitetno pa ste kupili mačka v žaklju. Mimogrede škodujete tudi tvojemu zdravju ter zdravju lastne družine, t ega pa res nihče noče. Kupite torej res pravo kvaliteto.