Kakšne bodo kratke frizure 2015?

Na glavah bomo letos opazili nove kratke frizure 2015, ki so se prenesle iz prejšnjega leta. Te frizure bodo še vedno predvsem pixie in pa stila paž. Če Imate še vedno dolge lase, (ki segajo nižje od ramen) ali pa če imate kratke lase, v vsakem primeru se lahko odločite za nove kratke frizure 2015. Vendar, ker se določene frizure prilegajo samo določenim oblikam glav, se je dobro, da se pred tem posvetimo s frizerjem, ali frizerko.

kratke frizure 2015

Namreč, lahko vam je všeč neka frizura in na drugi osebi v živo ali pa v reviji, morate vedeti, da vam zaradi zgornjega razloga, takšna frizura ne bo ustrezala. Frizerji bodo hitro ugotovili kakšno obliko glave imate, kakšne frizure vam bodo ustrezale, da boste izgledali dobro.

Pod prve kratke frizure 2015 uvrščamo pixie frizure, te frizure so še vedno popularne vendar pa postajajo tudi vse krajše. Če ste lansko leto imeli ob straneh “daljše” lase se pravi nekaj centimetrov, bo letos bolj moderno, da bodo pixie kratke frizure 2015, ob straneh zelo, zelo kratki. Spredaj pa bo za te frizure moderno, da bodo lasje daljši kot lansko leto, toliko, da lahko segajo tudi čez oči. Dolžina las ob straneh pa je sorazmerena z drznim in romantičnim videzom. Krajši so lasje, drznejši videz imate, daljši so, bolj mehak in romantičen je videz.

Druge kratke frizure 2015 pa so paž frizure. Te so lahko kratke, do brade in čeljusti, lahko pa so tudi malo daljše, do ramen. Paž kratke frizure 2015 so zelo priljubljene, saj niso tako drzne kot pixie, hkrati pa so moškim takšne frizure tudi bolj všeč, saj dajejo mlajši in bolj razigran videz. Lasje so lahko zlikani da so ravni, kar naredi paž frizuro bolj ostro, lahko pa so tudi skuštrani in bolj valoviti ali pa razmršeni, kot da bi jih oblikovala burja.

Takšne bodo letošnje kratke frizure 2015.