Naj bo vaš koledar 2017 najlepši doslej

Grafika Enzo vam nudi tisk izjemno lepih koledarjev za prihajajoče leto, po ugodnih cenah. Vabimo vas k ogledu naše ponudbe – v njej se zagotovo nahaja tudi koledar 2017, ki bo ustrezal vašim željam. Po meri posameznika izdelujemo tako poslovne, kot tudi družinske koledarje. Izdelamo jih lahko v obliki žepnih, stenskih in namiznih koledarjev, v naši ponudbi pa se nahajajo tudi društveni koledarji. Odločite se lahko tudi za izdelavo personificiranih planerjev za leto 2017 – da bo le-to kar najbolj organizirano ter pregledno.

Vsi namreč vemo, kako pomembno bo imeti vedno pri roki tudi koledar 2017. Le tako bomo vedno vedeli, kateri dan je. Čas si bomo tako lahko organizirali kar najbolj optimalno.

koledar 2017

Kako pa izbrati kar najboljši koledar 2017? Pred odločitvijo najprej premislite, kaj sploh potrebujete. Naj bo koledar 2017 prenosljiv, v čim manjši ter elegantnejši obliki? Ali pa ga potrebujete vedno pred očmi, v obliki stenskega koledarja, ki ga lahko pogledate v vsakem trenutku? Žepni koledarji so namreč zelo majhne ter priročne oblike, kot nalašč za prenašanje v denarnici. Vsebuje tudi ravno dovolj velik prostor za motiv ali sliko, ki bi jo želeli vedno imeti pri sebi. Stenski koledar bo članom vaše družine, ali pa zaposlenim v pisarni, vedno na voljo. Premislite tudi, ali potrebujete prostor za pisanje. Koledar 2017 v namizni obliki ali planer, bo v tem primeru najboljša izbira. V tem primeru poskrbite tudi, da bo v bližini koledarja vedno tudi pisalo.

Obstajajo tudi koledarji različnih formatov. Trimesečni koledar 2017 vam omogoča hiter pregled nad prihajajočimi meseci, šestlistni pa je izdelan v krajšem formatu. Če vaša družina praznuje god posameznega člana, vam bo prav prišel tudi koledar 2017, ki ima poleg dni v tednu označena tudi imena svetnikov. Da boste vedno vedeli, kateri praznik ter dela prost dan je, pa izberite kulturni koledar.