Kolagen Complex

Če si želite izvediti več o kolagen complex, si oglejte njihovo spletno stran podjetja Intrada. Tukaj najdete kar nekaj zanimivih podatkov o kolagenu ter njihovem produktu v obliki kapsul- kolagen complex. Vsebuje visoko vsebnost najkvalitetnejšega kolagena Verisol. Ta snov znatno izboljša osnovno stanje, strukturo kože, las in nohtov. V sebi ima tudi hialuronsko kislino, ta pa zelo izboljša elastičnost in vlažnost kože, poleg tega pa je dodan tudi vitamin C. Le ta pa je odličen antioksidant, ki poskrbi da je absorpcija in tvorba kolagena v telesu poveča, učinkovine pa so res izjemne.
Kolagen tudi spodbuja mlajši videz kože, spodbuja rast las, krepi lase, izboljša prožnost kože, spodbuja rast kože, tako da zmanjša številne mikro reliefne brazdice in zato posledično izboljšuje gladkost kože, spodbuja tudi izjemno čvrstost nohtov. Kolagen je torej kot prehranski dodatek odlična rešitev za kožo, saj ji nudi stvari, ki ji primanjkujejo. Redno jemanje kolagen complex je ena najboljših odločitev, kajti s tem ohranite čvrsto, lepo in mladostno kožo, nohti in lasje pa postanejo krepki.
kolagen
Znaki, ki se pokažejo ob pomanjkanju kolagena so: siva, postarana in upadla koža ter celulit, vidne gube in strije, lasje so suhi in krhki in lahko celo izpadajo, nohti so lomljivi in tanki, občutimo pa lahko tudi hormonska neravnovesja. Potrjene mednarodne študije o kolagenu v telesu pa so pokazale, da se kolagen tvori v telesu samo do zgodnjih dvajsetih let, ko pa dosežemo 25 let pa začne tvorba le tega upadati. Izčrpava ga alkohol, stres, nikotin, nepravilna prehrana in pa sladkor. Zadostna hidratacija in dobra prehrana sta zelo koristni in lahko znatno izboljšata zdrav videz kože. Za zdravo kožo pa je ključnega pomena, da se v telesu ohranja prava količina kolagena. Kolagen je torej odgovoren za elastičnost in ohranitev lepe kože, za moč in rast nohtov ter las. Je sestavni del celic, iz katerih se tvorijo hormoni, zato je nujen za uravnovešeno in pravilno tvorbo hormonov.

Kolagen Complex
Oceni zgornjo objavo