Gostovanje – varno, zanesljivo in hitro

Ste že slišali za storitve ki jih ponuja neoserv? Ponujajo vam spletno gostovanje in pa registracijo domen. Če domeno že imate, pa vam jo lahko tudi prenesete k jim. Zakaj pa bi se izmed mnogih, ki ponujajo razna spletna gostovanja in registracije domen ravno odločili za njih? No v bistvu se vam ni treba, ampak če se boste za gostovanje odločili pri komu drugemu, boste s tem zamudili akcije, zaradi katerih so njihove ponudbe in gostovanje še bolj ugodno.

gostovanje

Poleg tega imajo njihovi paketi, med katerimi lahko izbirate, dokaj boljšo ponudbo kar se tiče specifikacij. Pa ne samo to, imajo tudi potrjen SSL certifikat, katerga dobijo samo priznana podjetja, zaradi katerega je gostovanje na njihovih strežnikih popolnoma varno pred raznimi krajami podatkov in prisluškovanjem. Ko smo že kraji in prisluškovanju, njihovi strežniki so postavljeni na skrivni in skrbno varovani lokaciji, katera je nadzorovana 24 ur na dan, z varnostniki kamerami in omejenim vstopom in izstopom iz strežniške sobe.

Da je vaše gostovanje še bolj varno in neprekinjeno, imajo urejene redundantne sisteme za napajanje preko UPS sistema, ki poskrbi, da imajo strežniki napajanje dovolj časa, da lahko zaženejo dizelski agregat, ki poskrbi da njihovo gostovanje poteka neprekinjeno. Za strežniško sobo je tudi poskrbljeno s klimo, saj strežniki proizvedejo kar ogromno toplote, to pa je potrebno uravnavati na določeno temperaturo z minimalnimi odstopanji. V primeru požara imajo urejen tudi protipožarni sistem, ki deluje na plin. Namreč z vodo ne smeš gasiti elektronike saj bi vse skupaj šlo adijo. Da pa je gostovanje vaše spletne strani ali baze ali karkoli, hitro, pa za to skrbi cisco-va komunikacijska oprema in pa redundantne optične povezave v slovensko in tuje omrežje.

Se pravi, lahko se odločite za gostovanje nekje drugje, vendar če se odločite za neoserv, se lahko pridružite njihovim zadovoljnim strankam, ki jih je kar ogromno, če pogledate izjave uporabnikov na njihovi spletni strani.