Estetski posegi ekipe Medart

Estetski posegi – Estetika Medart za katero dela skupina strokovnjakov, ki si delijo vizijo storitev najboljše kakovosti in profesionalnosti. Trudijo se uvajati svetovne trende v naše okolje. Želja po nenehnem izobraževanju, spremljanju novosti in uporabi pridobljenega znanja jih žene k temu, da izboljšajo življenje vseh tistih, ki jih njihov videz ovira ob vsakdanjih situacijah, se radi udobno počutijo v svoji koži ter verjamejo v razvoj tehnologije in znanosti s katerim si lahko izboljšamo življenje in naše počutje. Več si lahko preberete na http://estetika-medart.si.

V njihovem medicinskem centru (Estetika Medart) vam svetujejo sami specialisti plastične in estetske kirurgije ter tudi dermatologije. Ko so na dlani estetski posegi se skrbno poglobijo v vaše težave, vam pomagajo sprejeti pravo odločitev in odgovorijo na vsa vprašanja in odgovori vam bodo pomagali vaše morebitne omejitve. Estetski posegi so zelo pereča stvar, saj se ni lahko odločiti za tovrstne posege, saj je le to poseg v naše telo in si težko predstavljamo kako bo stvar zgledala po posegu. V njihovem centru Estetika Medart ponujajo različne storitve. Na voljo imate diamantni pilig, dermalna polnila (botoks), glajenje gub, kemični piling kože, mezoterapija, lifting z nitkami, nekirurški lifting in pomlajevanje obraza s trombocitno plazmo. Vse to kar sem naštel so estetski posegi za vaš obraz.

estetski posegi

Kot že omenjeno imajo na voljo tudi dermatologijo. Poskušajo vam omiliti potenje, odstranjujejo kožne spremembe ter vam pregledajo vašo kožo in vas o morebitnih spremembah lahko tako tudi opozorijo. Estetski posegi pa seveda spadajo v estetsko kirurgijo. V njihovem centru vam lahko opravijo naslednje posege: face lift, dvig obrvi, opravijo korekcijo vek, korekcijo nosu, povečajo dojke, popravijo štrleča ušesa, vam ustavijo obrazne vsadke, opravijo liposukcijo ter korekcijo sramnih ustnic in še mnogo drugih posegov.

Na voljo imajo tudi tretmaje za odstranjevanje celulita, ki je večna težava predvsem žensk. Estetski posegi niso nič manj zahtevni kot ostali posegi v drugih vejah kirurgije.

Estetski posegi ekipe Medart
Oceni zgornjo objavo