Meni Zapri

Stroji za čiščenje s suhim ledom

čiščenje s suhim ledom

Ne vem, če ste že slišali za čiščenje s suhim ledom? Mislim, da vas kar nekaj za to čiščenje prvič sliši, saj moram priznati, da sem za to tudi sama prvič slišala. Kako bi sploh lahko led suhi bil? Saj mi, ki poznamo led je moker saj je narejen iz vode in se začne na toplem topiti. To je res, ko govorimo o ledu, ampak tukaj se gre za suhi led, ki pa je namenjen za čiščenje umazanije na raznih strojih in podobnih napravah. Mogoče vam je sedaj malo bolj jasno zakaj se gre, najboljše pa je, da kar pogledate na spletno stran, kjer je lepo vse opisano in kje se vse to uporablja.

Čiščenje s suhim ledom poteka navadno, kot sem že omenila v industriji. Vemo, da se stroji tudi umažejo, nabere se ogromno umazanije, kar pa je včasih prav nadležno. Nabere se tudi razna rja in druga nesnaga. In kako lahko to odstranimo, ne, da bi poškodovali stroje ali uporabili vodo? Vodo tudi na določenih strojih se ne sme uporabiti, prav tako bi morali vse ugasniti. Zato pa je tukaj suhi led, ki je pravo nasprotje vode. Najlažje si boste predstavljali kako poteka čiščenje s suhim ledom, če si pogledate kratek video na spletni strani. Tam je zelo lepo predstavljeno kako suhi led izgleda in kako poteka samo čiščenje.

čiščenje s suhim ledom

Čiščenje s suhim ledom je zelo enostavno in prav tako ne uničiš stroja, kar je zelo pomembno. Stroji po samem čiščenju s suhim ledom zgledajo, kot novi, saj se od njih odlušči vsa umazanija, ki se je nabirala e lep čas. Sama površina je suha, nikjer nobene vode ali kaj podobnega. Če imate v svojem obratu težave s stroji, da so res umazani in bi rabili temeljito čiščenje še enkrat poglejte spletno stran in se pozanimajte kje dobiti ta stroj, ki očisti s suhim ledom vso površino.