Meni Zapri

Avto tepihi za vsak avto

Ker naša vozila vsakodnevno uporabljamo in se vozimo po različnih opravkih, zraven pa vozimo še naše otroke, so tla našega avtomobila podvržena najrazličnejšim umazanijam, ostankom hrane ter politim tekočinam. Zaradi učinkovitega razvoja slovenskega podjetja Gledring, so avto tepihi prepoznavni predvsem zaradi enostavnega in edinstvenega dizajna. Ti gumi avto tepihi so za vzdrževanje zelo enostavni saj so linije zasnovali tako, da se hitro in zares enostavno očistijo.

Avto tepihi, ki so jih razvili se delijo na gumi tepihe ter tekstilne preproge. Narejeni so tako, da so zares zelo natančno izdelani in se popolnoma prilegajo vozilom vseh znamk. Ker imajo visoke robove je to garancija za vrhunsko zaščito tal vašega jeklenega konjička. Avto tepihi imajo tako že tovarniško vgrajene čepe, kateri imajo nalogo, da se tepihi ne premikajo po vozilu sploh pa ne smejo priti pod stopalke, kar je lahko zelo nevarno. Njihova izdelava je ljudem prijazna kajti uporabljajo materiale kateri nimajo neprijetnega vonja in ne vsebujejo nobenih strupenih primesi. Imajo pridobljene vse certifikate, posledično ustrezajo vsem zakonom ter direktivam, katere zahteva EU.

avto tepihi

Ker so edinstvenega dizajna so njihovi avto tepihi so zelo prepoznavni. Kot že rečeno je njihovo čiščenje zelo enostavno, na njih se ne nabira umazanija, zato so na boljšem tudi naši živci. Nečistoče lahko odpravimo že z malo vode ali pa lahko uporabimo njihovo posebno na vodni osnovi narejeno čistilo za suho čiščenje. Če pa je umazanija večja se pa lahko poslužimo visokotlačnega čistilca, saj z njim ne poškodujemo tepiha, ki se po čiščenju vrne v prvotno stanje in obliko.

Stroji, ki jih uporabljajo za izdelavo so plod slovenskih strokovnjakov. Preden gredo tepihi v prodajo jih podjetje Gledring temeljito preizkusi po standardih, ki jih zahteva Evropska Unija. Pred nakupom vedno preverite svoje potrebe in poskrbite da ne nastane škoda v vašem avtu, tako da so avto tepihi ki jih kupite pravi.